Gyermekem 5 és fél éves teljesen szobatiszta. Kivétel a nevetés, ha nagyon nevet bepisil. Hála nagyon vidám sokat nevet de borzasztó, hogy ha elmegyünk bábszinházba vagy korizni már félek amikor nevetni kezd. Van itt olyan aki tud megoldást?
Az én 3 éves lányom ilyen, de csak akkor pisil be, ha csikizem, ilyenkor már számítok is rá.
Nem tudom, hogy 5 és fél éves korban normális-e...
Esetleg itt kérdezz rá: [link]
Az én fiam ha hasmenése van, nem tudja visszatartani, tudod az az igaz vízes hasmenés. 5 éves ő is, sajnos hajlama van ezekre a betegségekre, és mondtam neki, most mi legyen, tegyek alád pelenkát? Mert kórházban voltunk és már telefonálnom kellett haza, hogy hozzanak be bugyit meg pizsamát és mondta, anya, adj egyet abból a betétből, amit te raksz a bugyidba. És hát telefnáltam haza, hozzanak egy csomag tisztasági betétet, tettem be neki tisztasági betétet és arra pont jó volt, hogy azt a két csepp trutyit felfogja abban a pár órában míg tartott ez a nagyon vizes hasmenés.
Erről jutott eszembe, hogy egyébként ha csak becsurog neki, rakhatsz a bugyijába te is egy betétet, vagy ha bepisil olyan mennyiségben, amit egy tisztasági nem fog fel, akkor egy inkontinencia betétet valami kis méretben, ami nem vastag, de nem lesz pisis a ruhája.
De egyébként tényleg konzultálj orvossal, bár szerintem azt fogja mondani élettanilag nem elég erősek a záróizmai, majd hozd vissza később. De lehet hogy van intimtorna is ilyen kicsiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!