Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 3 éves gyermeked milyen...

3 éves gyermeked milyen gyakran pisil. Utcán hogy oldod meg?

Figyelt kérdés

Nyilvános pisilés bokorban? Igen vagy nem?

3 éves a fiam, tavasszal lett szobatiszta, időben szól, viszont hosszú ideig nem tudja tartogatni. Ő egy nap amúgy is sokszor pisil.

Sokat vagyunk kint, de sem játszótéren, sem utcán nincs illemhely.

Ha 9 és dél között kint vagyunk, 3x tuti pisilne… de nem olyan helyen vagyunk ahol van pl. tesco.

Ilyenkor ti mit csináltok?

2022. jún. 27. 12:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
A környezet szempontjából érdekes választás ez a papirbili: egy halom karton, amit a pisi miatt újra sem lehet hasznosítani. Nincs fiam, csak lányom, aki csak otthon pisil. De 100%, hogy papirbilit sosem vennék, akkor inkább a bokor.
2022. jún. 27. 13:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Még ha bokorban... Pénteken Zalaegerszegen, a forgalmas belvárosban ebédeltünk, az út túloldalán parkoló. Két anyuka, három gyerekkel. 5 éves forma kislány ruháját a nyakáig rántotta, bugyi le, pisilj a járda mellé, ahol jönnek-mennek. Látszott szegény kislányon, hogy ezt ő is nagyon nem akarja :(
2022. jún. 27. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
13%

11!

Akkor ne használj. Vidd a gyereket a bokorba, ha neked az tetszik. Részemről inkább a kornyezetszennyezes egy bilivel, mint a bokorba pisilés.

2022. jún. 27. 13:39
 14/25 anonim ***** válasza:
8%
Jo ez a papirbili,de ugyanoda ontenem ki,mint ahova beallitom pisilni , a bokorba. Akkor meg minek 😅
2022. jún. 27. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően be kell csomagolni és úgy kidobni, dehat ugye ehhez kell egy pici értelem, ami a bokorba pisiltetos kategóriában hianycikk
2022. jún. 27. 14:04
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Belvàrosban lakunk, ugyhogy mellekutcaban, kocsik kozott is pisiltettem sokszor a lanyom.

Ha jatszon vagyunk, bokorba.

Ez van. Egyszer kaptam kommentet, de az is csak annyi volt, hogy emlekszik, amikor o pisiltette igy a gyerekeit.

2022. jún. 27. 14:43
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy ezen már én is gondolkodtam, a lányom még nem szobatiszta, de nyilván eljön ez a pont is, és elég elkeserítő, hogy alig van játszótér, ahol van mosdó a közelben. Pedig hát ez nem lenne meglepő, hogy kicsi gyerekeknek szüksége van ilyenekre, akár egy toi-toi is megfelelne a célra, még ha undi is. De nálunk a környéken van olyan játszótér, ahol nagyon bokor sincs a közelben, szóval ott tényleg nem nagyon van más opció, mint a gyereket a nyakadba kapni és szaladni vele hazáig, remélve hogy kibírja. Nem igazán értem, miért ez az általános?
2022. jún. 27. 15:42
 18/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.

Erről a papír biliről már hallottam, de olyan idegennek tűnik számomra, nem tudom…hogy is van ez? zacskót kell belerakni, utána azt kidobom, kartont összehajtogatom?

Nem tudom, hogy rábírnám-e venni a fiamat, hogy ilyet használjon. Ő elég szégyenlős, szerintem feszélyezné a dolog…

Igazából játszón sem akar pisilni, mert szerinte mindenki őt nézi, nem is igazán sikerül, mert nem tudja elengedni magát, de nem rohanhatunk mindig haza…

Amúgy, én sem szeretem a mindenhova odapisilünk dolgot, itt egy elkerített játszó van csak…

2022. jún. 27. 15:46
 19/25 anonim ***** válasza:
12%
A pappírbilisek remélem a részegeknek, hajléktalanoknak és a kutyáknak is osztogatnak. 🤦‍♀️
2022. jún. 27. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A papirbiliben van műanyag bélés, abba megy a cucc. Utána össze hajtogatod, zacsiba teszed és kidobod.

Szégyenlős gyereknek pláne jobb ez, mint amikor anyu ölbe veszi.

19!

Nem har se részeg, se hajléktalan, se kutya a játszótérre. Sőt, bokorba pisilis se. Szerencsére a környékünkön értelmes emberek élnek.

2022. jún. 27. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!