Ha májusban lesz 3 éves a gyermekem, de csak szeptemberben kezdi az ovit, addig hogy maradjatok itthon vele?
Maradhatsz, csak épp kirúgnak.
Úgy lehet megoldani, hogy bölcsibe adod korábban.
Ha nem májusi lenne, akkor ovit is kezdhetne korábban, ha lenne hely hogy felvegyék.
2-es,
Nem a gyes összege hiányzik, hanem a munkámmal nem tudom, hogy mi lesz.
Lehetek fizetés nélküli szabadságon?
Ez jó kérdés, én emiatt adtam bölcsibe most 2 évesen, mert januári, de nem veszik fel oviba, így januártól-szeptemberig még maradhat bölcsiben jövőre, szóval majdnem 4 mire ovit kezd
Szerintem megszűnik a munkaviszony.
A szabadságodat is letöltöd, mielőtt visszamész, ami felgyűlt a három év alatt, még az is egy idő.
Kérdezz rá a munkaügyön, jófejségből hátha kiszámolják neked, úgy könnyebb matekozni. De a június-júliust szerintem simán kihúzod vele, ha augusztustól mehet oviba, akár még jó is lehet.
7!
Szabadság csak a csed és a gyed első fel évére jár. Kb 10 nap lesz az, ha átlag 21 napos éves szabadságot veszünk alapul. Az kemény 2 hét, nem két hónap....
9!
A 22 nap az egészen pontosan 4 hét és 2 nap. A szabadságod ugyanis 5 munkanapra jár, plusz ott a két pihenő nap. Egy hétre tehát 5 nap szabadság kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!