Mikor kezdjük a szobatisztaságot?
Figyelt kérdés
1,5 éves a lányom. Mikor kell elkezdeni a szobatisztaságra szoktatást és hogyan? Érdemes elkezdeni még ebben az évben vagy ráér jövőre? Még nem vettem bilit meg semmi ilyesmi.2022. máj. 3. 12:40
2/9 anonim válasza:
Majd amikor jelzi,hogy pisilt vagy kakilt. 1,5 évesen még nagyon korai.
3/9 anonim válasza:
Mikor érettség jelei mutatkoznak. Előtte (szerintem) fölösleges. A fiammal 2 évesen már volt némi hajlandóság, de mindig vissza-visszaesett. Ezért, gondoltam, hanyagolom a témát, úgy is vár rá egy műtét, elég lesz az. De műtét után egy héttel szobatiszta lett (3 évesen) és rá egy hétre ágytiszta is.
4/9 anonim válasza:
Elkezdheted most nyáron, ha jó idő lesz és sokat vagytok kint az udvaron, le lehet venni a pelust és helyette bugyit ráadni. Udvaron nem baj, ha el csorog pisi. Kislányok általában hamarabb szoktak szobatiszták lenni. De persze erőltetni sem kell még, ha nem fogékony ráér jövőre is.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Akkor várok még a dologgal.
2022. máj. 3. 12:50
6/9 anonim válasza:
1.5 évesen már készen lehet rá, rajta múlik. Valahol 18-30 hó közt "ideális", nyilván vannak eltérések, de előtte túl kicsi, utána meg már túl nagy (pl. jobban megszokja a koszos pelust). Aztán persze van akinek úgy könnyebb, hogy már nagyobb.
7/9 anonim válasza:
Én meg próbálkoznék vele a helyedben. Azzal ártani nem artasz,hatha vevő lesz rá. Régen másfél évesen rengeteg gyerek volt szobatiszta. Csak most van ez a divat, hogy majd raer száz évesen, mikor megerik rá...
8/9 anonim válasza:
Az én lányom márciusban volt 1,5 éves, én megpróbálom nyáron, legfeljebb ha nem vevő rá, akkor majd később újra megpróbáljuk. Erőltetni nem fogom, de egy próbát megér.
9/9 anonim válasza:
Egy probat meger, persze semmi erőltetetes, mert ha negatív élménnyel köti össze a bilit/wc ülőket, akkor az vissza vetheti a próbálkozásban sokáig. Én kisfiam 2 éves, már mondja mikor pisil kakil, és ruhában raul a bilire szívesen, de a gatya letolast már nem akarja. Én nyáron fogok jobban próbálkozni, akkor nem kell sokat vetkőzni legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!