Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kifogytunk a pelenkaméretekből...

Kifogytunk a pelenkaméretekből, most mi legyen?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Libero 8-ast használjuk (19-30 kg). Mindig nagyobbat hordott, mint a mérete, mert ha azt láttam, hogy vágja a gumi a lábánál, meg becsúszik középre sokszor a pelenka széle, nehéz le- és felvenni, akkor váltottam. Most még csak 11 kiló, de a 8-as is kezd már passzos lenni, de még elég messze állunk a szobatisztaságtól. Néztem a drogériában, és ennél nagyobb pelenka nincs, most mit csináljak?
2022. ápr. 21. 20:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Ja hat a nadragpelus nalunk is kicsi volt hiaba vettem nagyobbat. Mint a tanga becsuszott neki😂 DMes
2022. ápr. 21. 21:08
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Hogy lehet nem tudni rendesen pelenkázni egy gyereket? 😀😀😀😀 Adj rá méretben jó pelenkát, ha olyat keresel ami nem nyomja el kicsit a bőrét akkor ragaszd egy bilire 😀
2022. ápr. 21. 21:12
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Az en ket es fel evesemnek is 5 os van,liberobol 6.
2022. ápr. 21. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Mi 7-esig jutottunk, 12 kilóval abból szobatisztult majdnem 4 évesen (104 cm).

A kisebb a mennyiséget nem bírta semmilyen márkából. A libero volt a legjobb. Általában a nedszívás mellett ülepre nőtte ki a méreteket. 6 hónaposan kellett 5-ös (8,6 kg 73); 1 évesen 6-os (9,3 kg 81 cm).

2022. ápr. 21. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy meg a bőrük tökre érzékeny, persze, hogy látszik a gumi nyoma, nekem is látszik néha a bugyim nyoma, pedig nem szorít egyáltalán. A 11 kilós lányom hord most 5-ös pelust...nem is értem, hogy nem folyik ki, ha ennyivel nagyobbat adsz rá.
2022. ápr. 21. 21:29
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
A bugyipelenka rohadt kicsi. Adj rá rendeset.
2022. ápr. 21. 21:36
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is vastag combú a babám, és éjszakára bugyupelust adok, mert a tépőzáras többször kinyílt. Kicsit megnyújtogatom kézzel, mielőtt ráadnám. Csak látszatra kicsi az.
2022. ápr. 21. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

Hát nekem a 15kg 102 cm gyerekemre(combos,pockos volt) tettem fel a 7-8 liberot.Kicsit látszott a gumírozás helye a bőrén, de a sima tépőzárasnál éppúgy látszott a combján,derekán hátul, hogy hol gyűrődött a pelenka anyaga.Nem véresre nyomta neki csak látszott.

Kicsinek tűnik, de tényleg hihetetlen hogy nem folyik ki egy a gyerek méreténél sokkal nagyobb pelenkából a cucc.Az enyém lány létére simán ki szokott belőle pisilni :D:D

2022. ápr. 21. 22:03
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem folyik szerencsére :)

15-ös, milyen márkából hordja a lányod az 5-öst?

Köszönöm a válaszokat egyébként mindenkinek!

2022. ápr. 21. 22:47
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

Nah igen

Bugyipelusból mindig egy mérettel nagyobb kell

A 12,5 kiloval az 5-ös Libero touch kell(ett) 92 cm ( köldökét nem takarja)

Neki viszont ilyen szinten nem érzékeny a bőre.. pedig ekcémás stb.. de benyomódások nincsenek.

( mellesleg a tesóm felnőttkent is olyan, hogy kb hozzáér az ember, vagy cipzàr megkarcolja, mâr hurkás lesz.. lehet rajzolni rá kb pedig 30 felett van korban)

2022. ápr. 22. 00:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!