Kifogytunk a pelenkaméretekből, most mi legyen?
Akkor nem jól adod rà
13 kg-os gyerekem 5-ös oelenkát hord…
Laza rajta, de a 4-es és 4 + sem bír a vizelettel neki,de az sem vág be sehol…
Szóval a kérdés milyen magas, és hogy adod rá?
Fiam 17kg, 97cm.
A lidlisből még az 5ös is jó volt rá, igaz csak estére kapta, 2 héttel ezelött hagytuk el.
Magas? Az én gyerekem magas és hiába 12 kiló, 5+-6 a mérete. Azért írtam a 6-ot mert volt egy betegsége ahol sokat fogyott és akkor már 6 kellett, de visszaesett 5+ra a fogyás miatt.
Az a lényeg, hogy mivel magas, ezért nem annyira a súlyt nézem hanem fogy mi a kényelmes. Nekem is soknak hangzik a 8 egy 11 kilós gyereken.
Más márkát próbáljatok ki.
O.O 11 kilós a lányom, a Pampers 4-es pelusát hordjuk már irdatlan régóta. Sehol nem vág neki. Jó, elképzelem, hogy neked husibb a babád, de azért még így sem tartom reálisnak a 8-ast. Hogy adod rá? O.o Én ráadnék a gyerekre egy 8-ast, kb a nyakáig érne, szinte biztos, hogy mivel nem fogja normálisan közre a kis combijait, kifolyna belőle kb minden.
Amúgy szerintem próbálj meg más típust. Vagy bakker, gyógyszertárban elérhetők felnőtt pelusok. Az egészen biztosan jó lenne rá egy ideig (*vicc).
3.vagyok
Emiatt kérdeztem, amit a 6. írt,
mert a lányomnál pont így volt.
Hiába keskeny a csípője ami miatt kisebb pelenka kellett volna, de a magassàga miatt egyszerűen a fenek vágatát épp csak takarta volna a pelenka (nyilván kis túlzással)Emiatt hiàba csatoltam már keresztbe egymáson a zàrófület, akkor is a nagyobb kellett, viszont 4-es pelenkából szobatisztult 11 kg-osan.Éjjelre egy ideig még kapott 5-ös pelust, azt is csak a magassàga miatt váltottam le.
( a fenti példa pedig a fiamra vonatkozott, épp aktuális)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!