Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Bilizésért csoki vagy ajándék?

Bilizésért csoki vagy ajándék?

Figyelt kérdés
Egy ismerős azt mondta neki úgy tisztult a lánya, hogy mindig kapott valamit ha bilire ült. Őszintén megmondom nem vagyok benne biztos hogy meg akarom próbálni. Nem szokja meg? Nem fogja elvárni?
2022. jan. 4. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

#9, nekem pl akkor megy a dolog a legkönnyebben, ha nem figyelek oda. Ha nincs nálam telefon ott szenvedek egy csomót, ha van, akkor egy fél kérdést se tudok elolvasni :-/

Az 5 hónaposom meg előszeretettel kakil a bilibe, ha fölé tartom. Meg szoktam dicsérni, más jutalom nincs, nem is értené.

2022. jan. 5. 00:18
 12/16 anonim ***** válasza:
9 azt azért áruld már el mitől egészségtelen a wc-n ücsörögni?! Szerintem a ferjem már konkrétan van hogy végzett rég csak olvasgat mert ott van nyugiban. En pl nem így szoktam és nem is telozok a wc-n meg semmi. De nem gondolnám, hogy ez rossz szokás. Mitől lenne ez rossz? De most komolyan.
2022. jan. 5. 18:06
 13/16 A kérdező kommentje:

12 Neked még sose ment a hasad? Hát én már jártam úgy hogy pont akkor jött rám mikor a férjem bent ücsörgött (mert ő is azt csinálja) és bizony rázörgettem az ajtót. Aztán morgott hogy ő még nem végzett. Tudtam én? Negyed óra után? Fossak be? Ha a gyerek elkezd vécézni, ő vajon ki tudja majd várni míg az apja kimászik? Vagy azért fog bepisilni?

Lehet nem káros az egészségre meg neki kényelmes. A családnak viszont kellemetlen lehet.

2022. jan. 5. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
13 nyilván ilyenek vannak (évente kb ha egyszer vagy sem). De azért aki házban el, ott általában egynél több wc van. Nálunk csak egy van. De mielőtt bevonul, megkérdezi mehet e. Ha meg hasmenes jön rad, tökmindegy. Bárki ülhet épp rajta. Így jártál. De azért olyat meg nem nagyon hallottam hogy valaki befosott mert a másik sem tudott leszállni. Akinek nem firkal a vége, az átadja a helyet a merges macskázónak ez ennyi. Azért szerintem nem akkor a tragédia napi 20 perc wc foglalás, hogy ezt ne lehetne osszelogisztikazni. Kb barmelyik családban. Ha meg téged ez ennyire idegesít, rossz emberhez mentél hozza. Ez kb ugyanaz mint hogy valaki azon akad fenn, ki hol nyomja a fogkrémet. Ki nem szarja le?
2022. jan. 5. 18:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem volt ezzel semmi baj. Megvolt a rutinja. Reggel megkérdezett ő is aztán bement. Csakhigy szülés után pár hónapig nálam az volt a program, hogy amint éreztem mennem kellett. Tehát nem volt olyan hogy hmm igen kicsit kell uh bemegyek előtted, vagy hogy kibírom míg végzel. Azonnal mennem kellett. Baromi kellemetlen volt.
2022. jan. 5. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Ezert. En erre gondoltam- idezem:

"Sokan hajlamosak rá, hogy akár negyedórát vagy még többet is elüldögéljenek a vécén egy újságot olvasgatva vagy telefonjukat nyomkodva - ez a szokás azonban meglehetősen káros. Minél tovább ülünk ugyanis a vécén, annál több vér áramlik a végbél környékén található erekbe, ez pedig azaranyérbegyulladását okozhatja. Legjobb tehát, ha csak inger esetén megyünk el vécére, és semmiféleképp ne üljünk és erőlködjünk ott huzamosabb ideig."

2022. jan. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!