Bilizésért csoki vagy ajándék?
#9, nekem pl akkor megy a dolog a legkönnyebben, ha nem figyelek oda. Ha nincs nálam telefon ott szenvedek egy csomót, ha van, akkor egy fél kérdést se tudok elolvasni :-/
Az 5 hónaposom meg előszeretettel kakil a bilibe, ha fölé tartom. Meg szoktam dicsérni, más jutalom nincs, nem is értené.
12 Neked még sose ment a hasad? Hát én már jártam úgy hogy pont akkor jött rám mikor a férjem bent ücsörgött (mert ő is azt csinálja) és bizony rázörgettem az ajtót. Aztán morgott hogy ő még nem végzett. Tudtam én? Negyed óra után? Fossak be? Ha a gyerek elkezd vécézni, ő vajon ki tudja majd várni míg az apja kimászik? Vagy azért fog bepisilni?
Lehet nem káros az egészségre meg neki kényelmes. A családnak viszont kellemetlen lehet.
9es vagyok.
Ezert. En erre gondoltam- idezem:
"Sokan hajlamosak rá, hogy akár negyedórát vagy még többet is elüldögéljenek a vécén egy újságot olvasgatva vagy telefonjukat nyomkodva - ez a szokás azonban meglehetősen káros. Minél tovább ülünk ugyanis a vécén, annál több vér áramlik a végbél környékén található erekbe, ez pedig azaranyérbegyulladását okozhatja. Legjobb tehát, ha csak inger esetén megyünk el vécére, és semmiféleképp ne üljünk és erőlködjünk ott huzamosabb ideig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!