El szoktátok ajándékozni a játékokat és ruhákat, amiket a babátok kapott ajándékba, de nem kell?
Amikor megszületett a kicsi, sok dolgot kapott ajándékba babalátogatóban, illetve azóta is kapott ezt-azt a rokonoktól, pláne most karácsonykor.
De ezeknek a dolgoknak egy részét egyáltalán nem használjuk, még azzal se játszik mindennel, ami elöl van. De pl. kapott vagy 3 plüssmackót már, tök felesleges ennyi, főleg, mert más plüsse is van. Vagy ezek a kis apró vackok, csörgők, ilyesmik, amikből szintén van több, de azóta is a fiók mélyén hevernek...
Ruha dettó, mi vettünk eleget születése előtt, így van, amit kaptunk és kis sem bontottunk, egyszerűen nem kellett, mert volt.
Jövőre megyünk pár helyre babalátogatóba, gondoltam ezeket az új, de számunkra felesleges cuccokat becsempészem majd az ajándékok közé, így legalább van értelme a létezésüknek...
Ti szoktatok ilyen csinálni? Csak mert tudom, hogy sokak szerint nem illik ajándékba kapott cuccot tovább adni, de ha nem kell? 😃
Illik-nem illik, én bizony csináltam már ilyet.
Az alternatíva az, hogy odaadom rászorulóknak vagy beadom a kórházakba, szerintem egy csomó játéknak végül ez lesz a sorsa.
Ruha:
A cimkeset eladom
A jo allapotu hasznaltat NOE vagy maltai vagy egyebb karitativ szervnek.
Babakocsi hordozo stb eladom
Az aprosagok vagy kidobom vagy karitativ szerv
Nalunk nincs a csaladban olyan ahol esely lenne a gyerekre 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!