Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Bilizésért csoki vagy ajándék?

Bilizésért csoki vagy ajándék?

Figyelt kérdés
Egy ismerős azt mondta neki úgy tisztult a lánya, hogy mindig kapott valamit ha bilire ült. Őszintén megmondom nem vagyok benne biztos hogy meg akarom próbálni. Nem szokja meg? Nem fogja elvárni?
2022. jan. 4. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Matricát kapott, egy plakátra kellett ragasztani, tetszett neki, valamelyik bilire szoktató könyvben volt.
2022. jan. 4. 18:18
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Mi csak ujjongunk meg tapsolunk. Azt is nagyon élvezi.
2022. jan. 4. 18:23
 3/16 anonim válasza:
14%
Az én kislányom megkapja az iPad-ot, ha bilire ül, nagyon hatásos, mindenkinek ajánlom.
2022. jan. 4. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Mi is csak ujjongunk es tapsolunk. Nem vagyok hive eleve a nasis jutalmazasnak
2022. jan. 4. 18:56
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hosszù tàvon nem előnyös egy biològiai folyamatot jutalmazni. Mi mèg a bilizesnèl sem csaptunk nagy ügyet belőle, en sem kapok pènzt ha wc-re megyek.
2022. jan. 4. 19:24
 6/16 anonim válasza:
28%
Az kislányom sajnos csak tablet mellett kakil... :(
2022. jan. 4. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Jó amúgy teljesen felesleges szerintem lepontozni akinek a kislánya tablet mellett kakil. Nagy cucc. A ferjem is viszi a telojat. Régen az újságot vittek. Vagy keresztrejtvényt. Ez egy teljesen emberi dolog. Nem kell mindent fikázni meg álszenteskedni.

Aki meg azt írja, hogy nem kell jutalmazni. Minden gyerek más. Az enem imad a bilibe pisilni bár meg nem szól ha kell neki, de direkt belepisil mikor olyanja van. Pl fürdés után. Addig nyomja, amíg kijon pár csepp. De az a gyerek amelyik sikít, ha bilit lát. Hat sok sikert.

2022. jan. 4. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:
9gag-en meg redditen àllandò vicc, hogy sokan a wc-n olvassàk a telefont.
2022. jan. 4. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

7es. Nem kotekedesbol irom, de szerintem mindennek oka van.

Az amelyik gyerek sikit ha bilit lat, vajon miert? Hisz nekik az a raszoktatas elott semmit nem mond. Egy targy. Ott valami gebasz tortent, ami rossz elmeny lett. Ezt mi nem tudjuk de anyuka valószínűleg igen.

(Eroszakos, turelmetlen raszoktatasi modszerek, korai probalkozasok, stb)

Es ezt sem rossz indulatbol irom, mert teljesen véletlenül is el lehet rontani akarmilyen bevezetest a gyereknel. Hibazunk neha ezzel nincs baj. Csak nem gondolom h olyankor nasival meg tablettel kene kompenzalni.

En egyébként nem pontozok le senkit, de azert azt megjegyeznem, hogy felnotteknek sem egeszseges a maratoni wczes. Marpedig aki ujsaggal megy be, nem 5 perc alatt van kesz. Ez egy rossz szokas, amit ugy velem nem kene atadni a gyereknek. De persze mindenkinek szive joga, ez csak az en allaspontom.

2022. jan. 4. 21:58
 10/16 anonim válasza:
19%
Az én kislányom addig nem kakil a Wc-be, ameddig nem kap tabletet. Volt olyan, hogy 1 hétig nem kakilt, és elkellett mennünk orvoshoz.
2022. jan. 4. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!