Mennyire reális a teljes szobatisztaság 2 évesen?
Múlt héten töltötte be a kettőt. Előtte pár nappal egyik napról a másikra azt mondta, bilibe akar pisilni. Azóta nem hord nappalra pelust, csak alváshoz, mert mindig szól. Csak akkor vesszük fel, ha olyan helyre megyünk, ahol nem tudunk wc-re menni hamar (pl a Tescoból nem tudok vele időben kirohanni meg ilyenek).
Ma reggelre száraz pelussal ébredt, nem is pisilt bele, hanem reggel kérte, hogy vegyük le, mert ő bilibe akar pisilni. Baleset is nagyon kevés van.
Én nem erőltettem, sőt, annyira nem, hogy tele vagyunk pelenkával, mert nem sokkal előtte vásároltam be, nem láttam még, hogy kész lenne erre, tényleg nagyon hirtelen jött teljesen magától.
Még ilyenkor érdemes visszaesésre számítani? Vagy létezik, hogy hamarosan elhagyjuk éjszakára is a pelust?
A kakilás nehezebben megy, azt nem nagyon akar a bilibe, azt inkább csak pelusba.
Egyik fiam ugyanígy volt, bejelentette, hogy neki nekm kell a pelus és attól kezdve gyakorlatilag szobatiszta is volt, egy-egy téynleg véletlen balesettöl eltekintve.
Ha egy gyerek magától dönt így, az teljesen normális, fogadd el, hoyg ezen a téren elég korán érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!