Novemberben lesz 3 éves a kisfiam. Nem szobatiszta..Tippek,tanácsok?
A sógornőm a 3 éves lányánal azt csinálta, hogy vett sima tetra pelust, meg rá azt a gumi izét. Az közel sem olyan kényelmes, mint a modern eldobható pelenkák (az szinte száraz bepisilés után is, így nem zavarja a gyereket) uh igencsak motivált lett a kislány a bilire szokásban.
Kegyetlenül hangzik, de sos vissza kellett mennie dolgozni anyagi okokból és nem vették fel oviba a pelusos gyereket.
Párszor kicsípte a pisi a fenekét, de konkrétan 1 hét alatt szobatiszta lett.
Több óvónőtől hallottam, hogy érdekes mód 20 éve nem ilyen baromi későn lettek ám szobatiszták a gyerekek (gondolom a mostani generáció se visszamaradott agyilag, hogy ilyen lassan érik meg rá) mert a textilpelus igen kényelmetlen, és jobban motiválja a gyereket a leszokásra. Túl jó pelenkákat fejlesztenek, ami mindig száraz érzetű, mi miatt is szokna le róla a gyerek?
Köszi a válaszokat! Tudom, nem vagyok egyedüli ebben a problémában, de lelkiismeretfurdalásom van, hogy én csinálok/csináltam vmit rosszul..
Igen, fiamat sem veszik be oviba, amíg nem önálló. Sajna a "kicsípi a popsit" nem működik. Fél éve marja neki a kaki és csak mondja, sirdogál, hogy fáj neki.. Mondhatom én neki, hogy mitől fáj, hogy lenne jobb, stb. Azt már meg sem hallja vagy érti..
Minden hétvégén feladom: napi 3 kaki, 10 pisi után csak takarítok és semmi látszatja 1 hónapja sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!