Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Novemberben lesz 3 éves a...

Novemberben lesz 3 éves a kisfiam. Nem szobatiszta..Tippek,tanácsok?

Figyelt kérdés
Eddigi tanácsok (védőnő, házidoki): ne sürgessem, majd megérik rá.. Most ott járunk, hogy le is tagadja a pisit-kakit. Ha pelus nélkül hagyom, gond nélkül végzi dolgait, nem zavarja, hogy koszban van. Hogy " neveljem" rá?

2021. júl. 4. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Nekem decemberben lesz 3 a kisfiam. Nagyon neha raul a bilijere(hetente 2szer kb), szol, hogy kaki/pisi, de egyebkent nem erdekli, en pedig nem eroltetem. Mi várunk még vele, szerintem nem érett meg meg ra. Meg egyszer most a nyaron meg fogom probalni, de nem fog zavarni, ha nem akarja. Decemberig van meg rengeteg ido, de az sme baj ha utana lesz szobatiszta:)

Szerintem várjatok meg ti is es nehany honap mulva probaljatok ujra.

2 kislanyom van meg es ok mindketten szobatisztak lettek 2,5 eves korukra. Kisfiut bilire szoktatni teljeen mas élmény.

2021. júl. 4. 22:03
 12/14 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
A mi fiunk 4 éves volt múlt héten,és nála pl. a kaki a wc-be nem megy,mióta látta a "Tomimesében" a klotyómanós részt...úgyhogy bili van..de majd kinövi...
2021. júl. 6. 17:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Bilire rá se néz. 15 hónaposan kapta mamájától, amikor kórházba kerültem, pont az első vírushullám idején. 1 hónapig nem voltam vele. Lehet, hogy akkor történt vmi,pl. ráerőltetés, de nem tudhatom..Azóta meg hallgatom, hogy bezzeg az ő gyerekei milyen gyorsan szobatiszták lettek.

Sokszor elsétálunk az ovi mellett és motiválom, hogy oda mehet majd játszani, ha.. Érti is, de nem csinálja. 😕

Jó, hogy van még egy pici baba, így nem kell visszamennem dolgozni.

De 3 éves, ovi nélküli gyerekkel hogy oldanám meg?

2021. júl. 7. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:

"De 3 éves, ovi nélküli gyerekkel hogy oldanám meg?"

Bölcsivel. Nem óvodaköteles most szeptembertől, hanem csak 2022. szeptemberétől, így akkor se kellene izgulnod, ha nem tudnál otthon maradni vele. Menne bölcsibe és szépen erőltetés nélkül szobatiszta lenne időben.

Nálunk az volt a kellemetlen, hogy augusztus végiként oviköteles volt, de szobatiszta nem lett. Bölcsi pedig már betöltött 3 év után nem veszi fel a gyereket. Előre nem sejtettük, hogy így lesz.

2021. júl. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!