A kislányok tényleg hamarabb lesznek szobatiszták, mint a kisfiúk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 00:05
1/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 20 hónaposan lett szobatiszta.
Én inkább fiúknál látom, hogy ők hamarabb szobatisztulnak.
2/9 anonim válasza:
Nálunk a lány 3, a fiú majdnem 3,5 évesen
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. 3 gyerekem van, kettő lany, 1 fiú. Az egyik lanyom 2 eves mult eppenhogy, de mar szobatiszta volt. A kisebb lányom 3 mult már. A kisfiam pedig 2,5?majdnem 3) evesen.
5/9 anonim válasza:
Remélem nem, mert a lányom 3,5 éves elmúlt addigra. Fiam most 2, bilizget.
6/9 anonim válasza:
A fiam 2 éves kora előtt lett szobatiszta a lányom 3 után és akkor sem volt teljesen.
7/9 anonim válasza:
Összehasonlítási alapom még nincs, mert a kisfiam még pocakban növöget; de a kislányom 2 éves korára már szobatiszta volt.
De tudok ellenpéldát is: ismerős gyerekeinél a kislány 4, a kisfiú 3 évesen lett szobatiszta.
8/9 anonim válasza:
még egy feminista hazugság, beszarok! noha szobatiszta vagyok egyébként. :D
9/9 anonim válasza:
ez gender sztereotípia, általánosítás. Fontos, hogy nem verseny. Előbb-utobb mindenki szobatiszta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!