Miért nem akar bilizni?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éves a fiam
A bilit és WC-t is használja fél éve pisilésre.nem szól róla megy és pisil,abban az esetben ha nincs rajta semmilyen ruha darabb mert ha rajta van akkor bizony bepisil.
Kakálni meg elszökött bújni és álva kakál utánna szól. De ha rajta van bármi akkor be kakil.
A pelenkát nem viseli el addig vergődik míg le nem veszem vagy míg ő le nem veszi.
Elég kellemetlen ez a dolog fel éve takarítok utanna folyamatosan
Tanácstalan vagyok nem tudom már mit csináljak
Valaki volt már így?
2021. júl. 8. 20:46
11/18 anonim válasza:
A bugyis pelust is leveszi? Ami nem csatolós?
12/18 A kérdező kommentje:
Bilibe×
Fürdésrem ×
Fürdessem meg×
Szált le×
Bocsi átírja a telefon
2021. júl. 9. 09:51
13/18 A kérdező kommentje:
Nem veszi le azt amúgy de ha pisilni kell akkor nem hajlandó lehúzni nekem szól hogy vegyem le róla teljesen mert ha nem veszem le teljesen inkább bepisil
2021. júl. 9. 09:54
14/18 anonim válasza:
Mi bugyipelust használunk, azt is leveszi.
15/18 anonim válasza:
2,5-3 éves gyerekre azért még lehet kapni alul kapcsos bodyból méretet, ha nem elég, akkor arra még esetleg rá lehet adni egy kötős rövidgatyát is, és jól bekötni. Persze ne annyira, hogy ne kapjon levegőt szegény, csak annyira, hogy ne tudja letolni.
16/18 A kérdező kommentje:
Igazából az lenne a célom hogy szoba tiszta legyen
Sajnos már nem kapok a méretébe badyt mert 25 kg
2021. júl. 11. 15:46
18/18 A kérdező kommentje:
😁 az igen
2021. júl. 16. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!