Pelus nélkül a boltban jön rá a pisilés, de még nem tudja olyan sokáig visszatartani, amíg eljutunk a wc-ig. Ti hogy oldjátok meg?
Egy ismerősöm mesélte, hogy boltban voltak, amikor szólt a gyerek, hogy pisilni kell, jobb híján ott helyben ráültette a bilire, majd a bilit betette a babakocsi kosarába, később kiöntötte a wc-be.
Beszélgettünk azóta erről másokkal is, és ki volt akadva mindenki, hogy akkor nem kell a gyerekkel ilyen helyre menni, milyen dolog mindenhova bilit vinni, ők még nem láttak boltban gyereket bilizni meg miért nem ad rá pelenkát, ha már muszáj menni.
Ti mit gondoltok? Mi a jó megoldás? Tényleg rá kéne adni a pelenkát egy gyerekre és azt mondani neki, hogy nyugodtan pisiljen bele, amikor már nem akar? Nem zavarja ez össze jobban? Tényleg annyira gáz a boltban bilire ültetni? Azért az a része elég képtelenség, hogy ne menjen az ember bevásárolni a gyerekkel ki tudja meddig, amíg vissza nem tudja tartani.
Pelenka. Boltban dolgozom
. Tavaly kétszer fordult elő, hogy a gyerek megállt és kajakra bepisált a boltba. Szülői reakció, kosár eldob, és szó nélkül elhúznak a francba...
13 csak éppen véleményed nem volt. Ez pedig egy véleménynyilvánitó oldal, nem pedig kötekedő oldal.
Egy ilyen egyszerű kérdésben.azért még neked is lehet véleményed, nem kell hozzá diploma, hogy eldöntsd helyes-e a boltban biliztetni a gyereket.
14, pont emiatt fogalmazódott meg bennem a kérdés. Én is ezt a tanácsot kaptam, hogy gyorsabb lesz az eredmény, ha egyszer leveszem a pelust, akkor már nem adom rá vissza. Épp ezért vannak bennem kérdések az ismerős által említett sztori miatt. Mert ő is épp ezen az elven járt el, de a legtöbben azt írjátok, amit én is éreztem, hogy ez azért így igencsak furcsa.
Mi még előtte állunk ennek első gyermekkel és nem tudom, mi lesz a jó :D
15-ös, mivel még mindig van mibe belekötni, nem, ez nem egy vélemény nyilvánító oldal (alias fórum). Próbálj meg kiírni egy kérdést úgy, hogy "mi a véleményed..." és a rendszer máris vissza fogja neked dobni, hogy fogalmazd át, mert ez nem csevegő oldal.
Egyébként meg te írtál baromi nagy marhaságot és háborogtál, hogy az anyuka oda pakolja a pisis bilit, ahová te a kenyeredet. Holott erről szó sem volt. Csak ugye könnyebb volt hőzöngeni, mint figyelmesen elolvasni.
Ennyire érdekel a véleményem? Hát az én véleményem az, hogy az életem jóval izgalmasabb és örömtelibb annál, minthogy azon idegeskedjek, hogy egy 2-3 éves, még nem teljesen szobatiszta gyerek nem képes mindig visszatartani a pisit és az anyukája bilire ülteti, amit amúgy utána a saját holmija közé tesz. Nem, én nem pisiltetném a boltban. Meglehet ez is oka volt annak, hogy a nagyobb lányomnál kitolódott a szobatisztaság, mert szinte mindig mentünk valahová, hogy a gyerek ne a lakásban töltse a nyarat. Így gyakorlatilag minden nap pelenka volt rajta.
De amúgy nem, nem botránkozom meg egy bilin ülő kisgyerek látványától (semmivel sem jobb, ha összepisili magát). Ha így lenne, akkor a játszótér mellett guggoló gyerekek is megbotránkoztatnának, vagy éppen a fa vagy kerítés mellett célzó kisfiúk. Szerintem a látvány tekintetében semmi különbség nincs. Mindkettő nyilvános ürítés, ami sajnos ebben az életkorban előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!