Mi rontunk el valamit?
Nekem mindegyik gyerekem 2 és 2,5 éves kora közt lett szobatiszta, annak ellenére, hogy nem lettek direkt szoktatva.
Nyáron szoktak rá mindannyian a bilire, mert akkor nem adtam rájuk pelenkát, így könnyebben rá tudtak ülni.
Emellett akkoriban még a hagyományos textilpelenkák voltak, amiben a gyerekek jobban észrevették, ha valami volt benne, a mostaniak ilyen szempontból hátrányosabbak.
Ahogy írtam, idövel a gyerek maga jelzi, hogy ö már "nagy" és nem akar több pelenkát.
Érdekes módon attól kezdve tényleg csak ritkán történt baleset, pl. a nadrágot nem sikerült elég gyorsan lehúznia.
Nekem a nagy fiam 22 hónaposan szobatiszta lett egyik napról a másikra, a lányom 4 évesen is volt hogy becsurgott. Szerintem pont mint most én is gondozónő vagyok 20 gyerekből kb 4-5 szobatiszta 3 éves kora előtt.
A gyerekeim 21és 23 évesek.
A pici 2 ráül bilire de semmi, beszél a kádba és pisil😂😂 ja meg ha lekerül a pelus akkor mondja pisi és erölködik, hogy engem letudjon pisilni😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!