Anyukak, miert a jatszoteren kell pisiltetni a gyereket, megmagyaraznatok?
Egy jatszoter mellett lakom. Korulotte lakohazak mindenhol. Feltetelezem a jatszoter lakoi kozul senki nem lakik 5 perc setanal messzebb, megis egesz nap kisgyerek nemiszerveket latok, ha kinezek az ablakon, mert mindenki itt pisilteti a kerites mellett a gyereket!
Nem lenne egyszerubb hazasetalni vele? Vagy pelenkat adni ra, ha nem birja visszatartani? A szemetes is pl bent van ott a fuves reszen, ahova pisilnek, tehat nem kozvetlenul a jarda mellett, szoval ha ott akar valaki kidobni valamit, ki tudja hany gyerek pisijebe lepked bele.
Oszinte valaszokat varok! Miert nem mentek haza wc-zni???
Nem irtam meg ki kerdest, alapvetoen nem nagyon latogatom eleve ezt a kategoriat, noi pedokrol meg nem nagyon hallottam meg, bar biztos van😀 Csak nem ertem ezt a jelenseget, a pislos visitozos gyerekeket az ordibalo szulokkel egyutt. Mivel minden nap ezt kell latnom / hallanom, gondoltam mar irok ki kerdest rola.
Mondjuk eleve ez is jo kerdes, hogy nem zavarja-e oket, ha pedok maszkalnak a kornyeken, vagy valamelyik jatszoteri apukanak nincsenek-e ilyen hajlamai.
Mindenesetre en inkabb hazavinnem a gyereket, mondjuk en eleve nem vinnem le jatszoterre, legalabbis ide nem, mert ami itt megy az inkabb allatkert.
Ennyiből egy felnőtt is hugyozzon oda mindenhova ahol rájön a pisilhetnék? Ha a gyerek szobatiszta akkor kibírja hazáig. Ha nem bírja ki akkor pelenka. Van gyerekem de sose raktam közszemlére a nemiszervét. Mielőtt elmegyünk, pisil, és nem megyünk annyi időre játszani, hogy ott kelljen rákényszerülni.
Másrészt aki játszótér mellé költözik az vállalja az igénytelen és ostoba anyukákat is vele sajnos. Ez a véleményem.
17 Szerintem meg szimplan ti akarjatok a leheto legegyszerubben letudni a dolgokat. Pisilnie kell a gyereknek? Jo hat ott egy bokor, majd megnevelik ot a kozteresek huszonevesen az 50 ezres buntetessel, ha utcan akar pisilni.
Visitozik, ordibal? Visszaordibalok, nekem hangosabban megy, majd megijed azt jol csendben marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!