Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mit tegyek ha a 13 éves...

Mit tegyek ha a 13 éves gyerekem nem szobatiszta?

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem.
2020. febr. 4. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt kifejtenéd? sosem volt az vagy megint így alakult?
2020. febr. 4. 23:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy ideig az volt és most megint nem az.
2020. febr. 4. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ajaj. azt okozhatja akár valami trauma is. nem bántották, vagy nem tudsz ilyesmiről?
2020. febr. 4. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira ritka, mint ahogy sokan gondolják. Láttam egy műsort, ahol a kamasz testvérpár mindkét tagja éjszaka bepisilt. Szervi okot nem találtak náluk.

Nálatok is lelki dolog lehet a háttérben. Gondolom, vizsgálták már őt is. Ki kell deríteni, milyen trauma érte, ha visszatért az ágybavizelés. Semmiképp ne alázd meg, vagy szidd miatta. 13 évesen biztos szégyenli magát rendesen anélkül is miatta. Beszélgess vele sokat, hátha kiböki, mi a bánata!!

2020. febr. 4. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Jelen. 21 éves koromig előfordult sajnos. Semmi szervi problémám nem volt.Abból indult ki hogy apám 5 éves koromban bevitt a halott nagyszüleimhez. Időszakosan jött elő mindig nagy traumák után. Most 22 vagyok és remélem többet nem fordul elő mert rettenetesen szégyenlem.

Lehetséges hogy trauma érte esetleg?

2020. febr. 5. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnál is volt ilyen. Kiderült, félt az alkoholista apánktól. Anyám maga mellé vette, fatert nagy nehezen kiraktuk a lakásból és lassan megszűnt a gond.

Szerintem is járj utána, nem bántják, vavy fél valamitől esetleg...

2020. febr. 5. 06:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem a te gyereked az aki tápszert akar enni?

Mert akkor itt tényleg súlyos bajok vannak (nem szervi)

Pszichológus! De gyorsan

2020. febr. 5. 06:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#4!

az ágytisztaság nem ugyanaz, mint a szobatisztaság. Előbbi sajnos tényleg előfordul akár kamaszkorig is mindenféle ok nélkül, utóbbi viszont egészen biztosan szervi vagy lelki probléma hozománya.

Először nekem is az jutott eszembe, hogy nem bántották-e a gyereket? Konkrétan leginkább szexuális zaklatásra gondolok.

2020. febr. 5. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy akinek a kisfia tápszert akar?
2020. febr. 5. 13:03
 10/10 Szmuki ***** válasza:
52%
Én fixen 11 éves koromig bepisiltem,ovis voltam amikor sok ilyen beset volt nagyanyám elvert,megszégyenített. 10 éves koromban szigetelőszallaggal fogatta oda a pelenkát a szoknyám alá és úgy kellett menjek suliba. Sajnos 16 éves koromig néha-néha előfordult még,stresszes időszakban. Azóta nem. Ami nekem 12 évesen bevált hogy lefekvés elött közvetlen elmentem wc-re hátha kell egy cseppet is pisilni,nálam ez bevált
2020. ápr. 17. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!