Milyen okai lehetnek annak, ha egy 6 éves nagycsoportos ovis bepisil napközben, játék közben?
Lehet, hogy nem mer kikéretőzni, de visszatartani már nem bírja tovább.
Velem ez volt, még 2. osztályban is volt, hogy bepisiltem (nem sokszor, de előfordult), mert nem mertem szólni, hogy ki kellene mennem, nagyon félős gyerek voltam. Szünetben kimentem és rendbetettem magam (volt váltóruhám, tudták hogy ilyen vagyok :))
3.- tól nem pisiltem be, inkább nem ittam egész nap, nehogy pisilnem kelljen :S
Én szintén bepisiltem egyszer másodikban. Az évzáró ünnepségre gyakoroltuk a kis előadást, nem akartam félbeszakítani senkit. Gondoltam kibírom, míg mindenki elszavalja a magáét, hát nem bírtam.
Simán lehet, hogy belefeletkezett a játékba, ahogy előttem is írták. Kérdezd meg tőle :-)
Férjem mesélte, mikor ő 6-7 éves volt, elsőben, félt a tanítónénit megkérdezni. Épp festettek és újságot használtak az asztalokon, leterített egyett és felette a gatyájába csurgatott (csak nem tolja már le az osztályban) :D
Nem lett semmi baja, normális felnőtt.
Ha már pszichologizálunk, esetleg Hospitalizáció...
Beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!