15 hónaposnak mi kerüljön a Mikulás csomagba, ami nem drága játék és nem agyon cukrozott édesség, csoki?
Nem vagyok híve annak, hogy Mikulásra nagyon beruházzunk (pl. több ezerért játék); nálunk hagyományosan egy Mikulás csomag van, egy kis édességgel, gyümölccsel, és kész.
Azért vagyok mégis dilemmában, mert még nem szeretnék csokit, édességet adni a kislányomnak (addig amíg ez még rajtam múlik, és uralható).
Tudtok adni ötleteket?
Gránátalma, mandarin, házi készítésű kekszek szoktak nálunk belekerülni. Mindig van benne valami apró játék, akár csak egy kicsi plüss vagy figura, egy mesekönyv. És egy pici hasznos is (egy pár zokni, egy pár kiskesztyű, ilyesmi), amire amúgy is szüksége van. Nem szoktam külön előtte bevásárolni -nyilván a gyümölcsöket igen-, hanem évközben amit nagyon kinéz magának azt megveszem és elteszem.
3 lányom és egy fiam van.
Narancs, alma,( almaszirom), nem vezettem be a dióféléket, lehet ez lesz az alkalom)
Biztos kap egy figurát. A csokinikulás helyett.
Igaz tavaly vettem, de most a mérete egy mikulásfigurás zokni (3d fej az orrán-vicces)
De eddig nem is agyaltam ezen
Nem a legegészségesebb, de szereti a ropit.
Ő 17 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!