Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Van még valaki akinek a...

Van még valaki akinek a gyereke nem lett szobatiszta ovira?

Figyelt kérdés
Kisfiam Augusztus 1-en volt 3 éves de még nem szobatiszta. Mindet próbáltam nyáron de semmi nem használt. Levettem a pelust de nem szól ha kell pisilni vagy nagydolognal se, aaz bilire és wcre se hajlandó ráülni. Az oviba azt mondták hogy nem vihetem amíg nem szobatiszta. Úgy néztek rám mint az ufora, hogy ők ilyet még nem is láttak, hogy nem lett szobatiszta egy gyerek.

2019. aug. 25. 04:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
3.vagyok megint: az egy dolog, h a törvényt nem írhatja felül, de a gyakorlat az, h nem veszik fel. Viszont: jegyzői felmentéssel mehet 3 év feletti gyerek is bölcsibe. Nálunk is lehet, h ez lesz, bár nem a szobatisztaság miatt.
2019. aug. 27. 10:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? Hasonló cipőben járunk. Csak az én fiam decemberben lesz 3 éves. Elvileg felvették szeptembertől, de mégsem mehet, mert nem szobatiszta. Minél inkább görcsölök,annál nehezebb. Október közepétől dolgozom, addigra lenni kell valahogy. Bölcsiben nincs hely. Van egy magánovi,de az egy vagyon. Ott viszont szó nélkül pelenkáznak.
2019. szept. 6. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!