Akinek relatív későn lett szobatiszta a gyereke, hogyan alakult?
2.5 éves, egyelőre ajátékait bilizteti, ő is néha ráül, de ritka, hogy bármi menne bele.
Bölcsődében is hullámzó az érdeklődése, nem ellenkezik, ha ráültetik, de rövid ücsörgés után lekéredzkedik a kiswc-ről.
Az apja kezd kissé rástresszelni, hogy miért nem szobatiszta még - szerintem még ráér és a bölcsődéből sem jelezték, hogy gond lenne ezzel.
(Állítólag én is hirtelen, 3 éves korom körül lettem szobatiszta, míg a férjem 2 éves kora körül.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szobat..
Ez a én kérdésem volt anno.Nézd a dátumot.Én is aggódtam hogy mi lesz.Aztán ovi előtt 1 hónappal (augusztusba) megtörtént a "csoda",szobatiszta lett,azota alig vot "baleset".Szeptemberben töltötte a 3-at.
Az első gyerekem áprilisba volt 3 éves,nagyon várta már az ovit és hát abszolút nem zavarta,hogy nincs rajta pelenka csak bugyi vagy éppen bugyi se...aug majdnem közepe volt amikor mondtam neki,hogy ő biza nem fog oviba menni szeptemberbe és nem fog játszani a sok gyerekkel hanem szépen itthon fog velem ülni mert bepisil és bekakil. Szeptembert teljesen szobatisztán kezdte se nappalra se éjszakára nem volt pelenka és baleset se!
A második júniusba volt 3 éves,nyáron ő is leszokott és szeptemberbe teljesen szobatisztán kezdett,de jöttek a gondok mert nem mindig mert szólni így néha bepisilt. Október közepére már felbátorodott mert szólni és végre minden jó lett.
A harmadik gyerekem decemberbe lesz 2 éves és kakinál szól,hogy bilire :)))) él bennem a remény,hogy haladunk és ő nem 3 éves kora után lesz szobatiszta. Viszont arra már rájöttem az első gyerek után,hogy ha megértek rá akkor pikk pakk,de ha nem akkor csak kínlódunk és nem igazán jutunk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!