Pisis ruhában a gyerek?
Amit ma láttam, komolyan mondom nem hiszem el.
Egy hipermarket bejáratához közelítettem, és megláttam egy 3 év körüli gyereket az anyjával. Világosszürke nadrág volt a kisfiún, és a fenekénél, hátsó combjánál lévő sötétszürke rész egyértelműen pisiáztatta volt. Semmi gond nincs ezzel, előfordul szobatisztaság gyakorlásnál nem is egyszer. De hogy az anyuka, úgy ahogy van, a pisis gyereket beleültette a bevásárlókocsinak abba a műanyag részébe, ahol ugye ülnek a gyerekek, hát ezen kikerekedett a szemem. És akkor utána a pisibe üljön más gyereke is, anélkül, hogy tudná? Ti jártatok már így? Mit csináltatok? Vagy mit csinálnátok? Szerintem a minimum egy bevásárlószatyrot vagy zacskót odatenni, hogy arra üljön. Vagy váltásruha a táskában. Nem is tudom mit várok igazából a kérdéssel, de jólesett kiírni, bár egyszerűen fel nem foghatom, hogy ennyire bunkó emberek léteznek.

Miért itt dohogsz ahelyett hogy szóltál volna az anyukának?
Egyébként nem igazán tudom elképzelmi a szitut. 32 folban melegítő? Mert ha vékony, az bizony semmit se tart bent. Kondenzcsíkot kellett volna húznia.

"De hagyjuk is, gondolom mindannyian hasonló bunkó, háziszörnyek vagytok"
Te raktál ki ilyen rosszindulatú kérést, nem mi. Mégis mi vagyunk a háziszörnyek? Érdekes
Honnan vagy annyira biztos, hogy pisi volt?
És ha igen, akkor hogy az anyuka észrevette?
És ha külföldön vagy, akkor nem tudod elmutogatni, hogy néz már h.lye nő, a fiad nadrágja pisis no no sitting here

En szoltam vna, nekem az is kicsapja a biztositekot hogy ha valaki a gyereket az elkeritett jatszoteren, a bokorban pisilteti meg. (2 napra ra meg ugyanabban a bokorban bujocskaznak más gyerekek.. Hat köszi. Ki is lehet vinni egy fa ala, vagy bokorba csak lusta igenytelen nok le se tojjak ezt.
Sokan lazadnak ha egy kutya pisil a jatszoter mellett (nem benn hanem mellette) de a gyerekpisi az szent es serthetetlen pedig mar ne is haragudjatok en sztem gáz. Múltkor pl lattam egy lanyt bepisilni egy jatszoteri jatekon, ilyen kisház szerun, es vagy 4 eves lehetett mar.. anyuka szorgalmasan torolgette, adott ra uj bugyit es le is tudta. Az nem szamit, hogy mas is ott jatszott es csorgott le a pisi. Na szoval en megertelek es amugy sztem a gyereknek is megalázo a ti helyzetetekben a pisis ruhaban lenni. En hordok magammal plusz nacit a gyerekemnek.
Végre valaki válaszolt.
Nem értem komolyan, miért nem lehet a kérdésre válaszolni. Miért kell kiforgatni? Szerintem baromi egyszerű volt a kérdés. Az, hogy az egész sztorit hozzáírtam, mellékes. Mint ahogy az is, hogy külföld, vagy sem. De látom, ugynúgy megcsinálják otthon is egyesek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!