Miért bantja csak ot?
4es te egy idióta vagy.
Könyörgöm egy 14 hónapos gyerekről van szó! Ráadásul egyetlen napról!
Amit tehetsz, hogy nem engeded. Ne üsd, csak fogd meg a kezét és ha kell 100x mondd el neki, hogy nem szabad. Ennyi.
Az én gyerekeim 14 hónaposan sem bántottak másokat. Én kérek elnézést. Tudom van az a népcsoport ahol ez a szocializáció része, az én köreimben nem elfogadható viselkedés egy 14 hónapostól sem. Semmilyen életkorban, semmilyen formában.
Egyébként anyuka is 14 hónapos? Aki annyival intézi el, az enyém életrevaló, a másik meg csak áll egy helyben. Ja oh csak 14 hónapos a gyerek. Ezzel van a nagyobb gondom.
A szülői/felnőtt bátorítással meg hogy tetszik ez a szülőnek és életrevalonak titulálja a verekedőt. Pont van itt egy ilyen kérdés szülők miért bátoritják az agressziót? Ott apuka már kimondottan szurkol és biztatja a gyereket-és büszkr, hogy milyen életrevaló a gyerek es az már 14 hónapos gyerek. Ez az anyuka is mindig fog kifogást találni a gyereke viselkedésére. És büszkélkedik a kis energiabombával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!