Miért bantja csak ot?

Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom. Férjem unokatesójáék velünk szemben laknak. Egyidős az ő kislányuk a milyenkel. Kislányom tegnap ota bantja azt a kislányt. Lokodi, utogeti, leveszi a sapkajat allandoan, vagyis le tepi. A mi kislányunk egy életre való igazi kis energia bomba, mig az ovuke vissz foggott, all egy helyben, es ennyi. Ha elvisszuk jatszohazba, ott eljatszik agyerekekkel, senkit nem bant. Szepen elvannak. Noveremnek is van 3 gyermeke, veluk sincs ilyen problema. A kerdesem az lenne, hogy miert? Miert bantja csak ot?
2019. ápr. 9. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

4es te egy idióta vagy.

Könyörgöm egy 14 hónapos gyerekről van szó! Ráadásul egyetlen napról!

Amit tehetsz, hogy nem engeded. Ne üsd, csak fogd meg a kezét és ha kell 100x mondd el neki, hogy nem szabad. Ennyi.

2019. ápr. 9. 17:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom. Ezt fogom tenni, ha maskor is elofordul.
2019. ápr. 9. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Kezdünk átesni a ló túloldalára a "bántalmazás" témakörben. Amikor már egy 1 éves kislányt egyszeri alkalom miatt agresszornak bélyegzünk, nagyon nagy bajok vannak a fejekben. :( bocsánat az offért
2019. ápr. 9. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

Az én gyerekeim 14 hónaposan sem bántottak másokat. Én kérek elnézést. Tudom van az a népcsoport ahol ez a szocializáció része, az én köreimben nem elfogadható viselkedés egy 14 hónapostól sem. Semmilyen életkorban, semmilyen formában.

Egyébként anyuka is 14 hónapos? Aki annyival intézi el, az enyém életrevaló, a másik meg csak áll egy helyben. Ja oh csak 14 hónapos a gyerek. Ezzel van a nagyobb gondom.

A szülői/felnőtt bátorítással meg hogy tetszik ez a szülőnek és életrevalonak titulálja a verekedőt. Pont van itt egy ilyen kérdés szülők miért bátoritják az agressziót? Ott apuka már kimondottan szurkol és biztatja a gyereket-és büszkr, hogy milyen életrevaló a gyerek es az már 14 hónapos gyerek. Ez az anyuka is mindig fog kifogást találni a gyereke viselkedésére. És büszkélkedik a kis energiabombával.

2019. ápr. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!