Mi volt eddig a leghátborzongatóbb dolog, amit a gyereked tett/mondott?
3!
Ilyenek nálunk is voltak. Szeretett a szobájába lenni. Egyszercsak nem. Kezdett kiköltözni a játékaival az előszobába. Aztán egyszercsak már be se ment. A küszöbön megállt és mutogatta mit hozzak ki. Természetesen, az alvások is megszűntek a szobájába. Velem aludt. Nézegettem a neten, olvastam ezekről és csináltam egy "szellem elküldéses" szertartást, mikor nem volt otthon a gyerek. Só, gyertya, tököm tudja valami szöveget kellett elmondani. Másnap este haza hozta az apja a gyereket. Beszaladt a szobája ajtajáig, körbe nézett és azóta újra ott lakik :D :D azóta nem is aludt velem. Ennek 6 éve :) Lehet mosolyogni ezen, de valami alapja csak volt annak, hogy leszokott a szobájáról.
Amikor beszélt, mondott egyszer olyat: emlékszel amikor én voltam a te anyukád és te az én gyerekem? Na most Ő fiú... tudta már akkor, hogy a fiúkból apuka lesz!
Na meg még egész pici baba korába. Úgy nézett a 2 szemem közé, mintha olvasna a gondolataimba. És ez rendszeres volt. A hideg kirázott tőle.
Tesóm kislánya 2 éves lehetett, ültünk a szobában mikor elkezdett felfelé mutogatni hogy "Ki az? Ki az?"
Még csak ilyen pár szavas mondatokat mondott max, úgyhogy ez már sose derül ki hogy tényleg látott-e valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!