Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi volt eddig a leghátborzonga...

Mi volt eddig a leghátborzongatóbb dolog, amit a gyereked tett/mondott?

Figyelt kérdés
Vagy az ismerősöd gyereke, ha más sztorit is ismersz.
2019. márc. 6. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik este unokaöcsémre vigyáztam, épp esti mesét olvastam neki, ő az ölemben ült a fotelben. Nem beszélt még összefüggően. Befejeztem a mesét, ágyba tettem, elbúcsúztam, ő alkudozott még egy meséért. Mondtam, hogy elfogyott a mese mára, aludjon, én most kimegyek a szobából. Válasza: "Bácsi is kimegy veled?" Nem volt egyszerű nem hisztérikusan körbenézni, hanem szép nyugodtan elbúcsúzni...
2019. márc. 7. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

3!

Ilyenek nálunk is voltak. Szeretett a szobájába lenni. Egyszercsak nem. Kezdett kiköltözni a játékaival az előszobába. Aztán egyszercsak már be se ment. A küszöbön megállt és mutogatta mit hozzak ki. Természetesen, az alvások is megszűntek a szobájába. Velem aludt. Nézegettem a neten, olvastam ezekről és csináltam egy "szellem elküldéses" szertartást, mikor nem volt otthon a gyerek. Só, gyertya, tököm tudja valami szöveget kellett elmondani. Másnap este haza hozta az apja a gyereket. Beszaladt a szobája ajtajáig, körbe nézett és azóta újra ott lakik :D :D azóta nem is aludt velem. Ennek 6 éve :) Lehet mosolyogni ezen, de valami alapja csak volt annak, hogy leszokott a szobájáról.

Amikor beszélt, mondott egyszer olyat: emlékszel amikor én voltam a te anyukád és te az én gyerekem? Na most Ő fiú... tudta már akkor, hogy a fiúkból apuka lesz!

Na meg még egész pici baba korába. Úgy nézett a 2 szemem közé, mintha olvasna a gondolataimba. És ez rendszeres volt. A hideg kirázott tőle.

2019. márc. 7. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Tesóm kislánya 2 éves lehetett, ültünk a szobában mikor elkezdett felfelé mutogatni hogy "Ki az? Ki az?"

Még csak ilyen pár szavas mondatokat mondott max, úgyhogy ez már sose derül ki hogy tényleg látott-e valakit

2019. márc. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!