Jól tettem, hogy elvettem a telefont?
először is én csak ilyenkor nem figyxelem hogy írok, mert veszettül nem érdekel:D másodszor amikor én hazamentem besegítettem a háztartásba. elmosogattam és söpörtem, lenéztem a nagyimhoz, hogy legyen társasága és ekkor még nem csináltam meg a leckét stb. és soha nem jutott eszembe, hogy ez milyen már...úgy voltam vele, hogy ez teljesen természetes, én tanulok cserébe a szüleim ellátnak mindennel amivel kell, pont. és mindegyik osztálytársam így élt, mert akkoriban ez még normális volt. Manapság viszont a szülő él a gyerekért, holott régen ennek oda-vissza kellett működnie, nem csak az egyik ad, a másik meg lógatja cserébe a lábait.
Meg aztán most sajnáljátok, hogy szegény gyerek,de amikor egy jó gimibe sem tud bejutni, csak valami alja gimibe akkor bezzeg az itteni válaszolók nem lesznek sehol, csak a gyerek szülei fogják ezt elszenvedni nem ti. Így könnyű a gyerek pártját fogni, hogy nektek nincs ez a felelősség a vállatokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!