Jól tettem, hogy elvettem a telefont?
Én a helyedben, azt amit megkovetelsz tőle, vagy amiből rontott minden nap atneznem megcsinálta-e a házit, ha volt és kikerdeznem. Aztán HA tudja, akkor lehet telefonozni.
Marcsak azért is mert ugye tudja hogy akkoris lehet telefonozni este fél órát ha tanul és akkor is ha nem.. Motiválni kell, és sajnos öt a telefon motiválja. Használd ki.
Ajánld fel, hogyha megtanult és fél is mondta, vagy megmutatja h tudja (írsz minidogat neki otthon) és helyes, akkor lehet többet telefonozni..
De csak tipp.
A teló mellett elvetted a laptopját is? Mert azon is jól tudunk kommunikálni. Nem árt a netet is lekapcsolni. Nekem 13 évesen volt pót mobilom is, amit a barátaimtól kaptam ilyen esetekre :)))
Muszáj lenne valamivel motiválni is, nem csak büntetni, az sokkal hatásosabb. Próbáld megvesztegetni valami ígérettel, ha javít. A szüleimnek bevált és gyorsan javítottam :)))
Miért nem elég a 3-as ?Nem kell tökéletességre nevelni...agyhalott..
Mi lenne ha nem a ki>>aszott magas elvárásaidat támasztanád elé,hanem megelégednél a képességeivel,esetleg segítenél neki? Mondjuk türelmesen és nem idegbeteg ..csa módjára..
És ha elveszed a telefont akkor jobban fog tanulni?
Sosem értettem ezt a középkori felfogást.
Ezzel azt éred el, hogy azért kell tanulnia, mert te mondtad. Nem saját maga miatt fog tanulni.
Magyarázd el neki, hogy később a továbbtanuláshoz fontos lehet. Mondd el neki, hogy milyen szar helyeken fog később dolgozni 22 műszakban ha nem tanul stb.
Attól, hogy elveszed a telefont nem fog leülni tanulni még többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!