12 eves fiamnak az apja a volt ferjem 280 ezres telefont vett elofizetessel. Elvegyem a fiamtol, hogy majd ha nagyobb lesz hasznalja? Tudtom nelkul vette neki
Hát 12 éves fiunak szerintem sincsen szuksege ilyen draga telefonra. Az apjával van a hiba, nem veled!
Beszelj a fiaddal, hogy tanuljon jobban, koncentraljon mas dolgokra, sportoljon, legyen a barataival,hazi allataval ha van. ne hagyd hogy beszippantsa a telefon világa, mint a mai fiatalokat.
Ne vedd el tőle, fizesse csak a férjed a számlákat.
Annyit tehetsz, hogy otthon hétköznap csak este 6 után kaphatja meg a telefont, vagy ha rendesen felkészült a másnapra.
Szerintem sem vedd el, habár tényleg drága, és ugye ez csak egy státusz szimbolum, de ha az apja megvette hát az ö baja.
DE amire figyelj, hogy semmilyen számla ne a te nevedre menjen, semmilyen számlához ne legyen közöd. Ha a fiad gyorsabb mobilnetet stb.. akar azzal menjen az apjához...
Szamlakat atneztem a telefon az apja neven van, korlatlan beszelgetes + 10giga nettel. Van telefonja okostelefon de nem az a nagy. Egyszeru hogy hivni tudjon, mert buszozik.
Hosszu hetvegere nala marad majd kiderul mi lesz aggodok :(
Az apja 300 rongya úszik el, ha a telefont összetöri/ellopják.
Ez van, ne vedd el, mert te leszel a szmét, de tudatosítsd a fiadban, hogy ez nem csecsebecse.
Utolsó!
Gondolom azért szól bele, mert a, tökéletesen felesleges egy ilyen értékű telefon egy 12 évesnek es b, nagy eséllyel megtamadhatjak es evehetik tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!