Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 12 eves fiamnak az apja a...

12 eves fiamnak az apja a volt ferjem 280 ezres telefont vett elofizetessel. Elvegyem a fiamtol, hogy majd ha nagyobb lesz hasznalja? Tudtom nelkul vette neki

Figyelt kérdés
Volt telefonja de nem ilyen draga es feltoltokartyas. Most havi 23 ezer a szamlaja, allitolag az apja fizeti. Annyira nem akartam telefont neki, igy sem akar tanulni. A ferjem a gyamuggyel fenyeget, hogy milyen jogom vennem el a gyerek ajandekat.
2018. ápr. 28. 15:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

12990 a havi tarifa es ahhoz 9990 telefon torleszto reszlete

Nem sajnalom tole csak felesleges mert ha leejti betori annyi a telefonnak. Az apja megmondta fizeti a telefont de ha osszetori akkor nem javitatja meg.

2018. ápr. 28. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Biztos hogy elvenném tőle,nehogy már egy 12 éves kis nyamvadék használjon egy csúcskategóriás telefont
2018. ápr. 28. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

En elvennem.

Az en fiaim ps 4et kaptak apjuktol.

Haza nem hozhatjak.kiveteles alkalmakkor,mint pl szulinapi "buli" igen.arra a hetvegere.aztan megy is vissza.

Van telefonjuk,tabletjuk.azokat is epp eleg beszabalyozni.

Tanulas utan 1 ora jatek,es este nezhetnek azon 1-2 meset.ha letelt az ido minden kutyu a mi szobankban van.

Csak a nagyobb nezhet ra,ha epp ir neki egy osztalytars,vagy a csaladbol valaki.

Hozzateszem,mindketto szo nelkul tanul,es az atlagjuk is eros 4es.

En ilyen draga telefont el sem engednem vinni a suliba.azert,hogy par nagyobb gyerek kifigyelje es csoportosan korbeaaljak suli utan...

Felesleges.

Ha el nem is veszed,ne engedd,hogy vigye magaval.es legyenek szabalyok a telefonra vonatkozoan.ne nyomja egesz delutan.

2018. ápr. 29. 06:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne vedd el, az apjának is megvan hozzá a joga, hogy vegyen neki valamit saját belátása szerint. Viszont a használatát korlátozhatod, és korlátozd is, ha a tanulás rovására megy a telefonnyomogatás. Ha meg elhagyja, vagy túl nagy lesz a számla, nem a te pénztárcád bánja, apuka úgy gondolta, hogy rá lehet bízni egy ilyen drága telefont előfizetéssel egy 12 éves gyerekre, az az ő dolga, ő felelőssége.
2018. ápr. 29. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó?
2018. ápr. 30. 08:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Huawei mate 10 pro volt.

Már nincs telefonozás, biciklizés közben betörte a kijelzőt, be sem kapcsol. A héten beviszi az apja a szervízbe de nem kapja vissza a fiam jó ideig.

Volt hiszti, sírás de ő vitte el engedély nélkül.

2018. ápr. 30. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Eeeeehehheheheheeee igen vártam mikor törik el, valljuk be egy 12 éves nem nagyon szokott vigyázni a telefonjára.

Oké én is voltam hülye és tanyáltam biciklizés közben telefonnal a kezemben csak az egy 60 ezres samsung volt üvegfóliával szóval pár karcolással megúszta (nekem meg legalább van egy jó "sose nyomass full kretént" sztorim) de pont ezért nem értem minek a gyereknek ilyen drága telefon, pl egy Sony xperia tipo kaliberű telefon bőven elég, lehet rajta zenét hallgatni, telefonálni, alap játékokat elvisz és ha nagyon kell lehet rajta netezni (néha jóljön ha bárhol ott a google) és egy szilikon tokkal elég nehéz eltörni, árban meg max 30k+feltöltőkártya

2018. ápr. 30. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!