El vagyok keseredve. Dobálózó, törő-zúzó, engedetlen a gyerekem és semmi nem segít. Tanács?
Olyan jó gyerek volt. És elértünk a 2 éves korhoz. Azóta minden dobál, bármilyen kemény dolgot az üvegnek, asztalnak csapkod, kopácsol, semmire nincsen tekintettel. Eleinte még elég volt pár rászólás, de most már semmi sem segít. Volt hogy mérgemben az összes játékát elpakoltam, mert törte össze az autóit a falnak csapkodva, de az sem hatotta meg. Amikor kis idő múlva kérte és mondtam neki, hogy akkor bánjon velük szépen, mondja “Jó!” és nem kell sok idő, újra azt látom hogy a tévének, ablakbak dobálja őket...
Egyáltalán nem vagyok kiegyensúlyozott, nem vagyok higgadt, elegem van ebből az egészből. Láthatóan élvezi ha kiabálok.
#8: Nyilván nem agyba-főbe verésről beszélt a 7-es.
Speciel az én fiamnál anno használt, hogy a kezére csaptam. Hasonló korú volt. Előszeretettel rángatta a cserepes növények leveleit a nagymamánál, ahol ráadásul szőnyegpadló volt. Többször rászóltam, hogy hagyja abba, mert le fog esni, eltörik. Ilyenkor tett egy kört, majd visszatért és folytatta. Amikor valóban leesett z egyik cserép és ripityára tört, minden csupa föld lett, bizony rácsaptam a kezére. SOHA TÖBBET nem nyúlt hozzá egyetlen növényhez sem ilyen módon. Jelenleg 26 éves elmúlt, és nem lett lelkibeteg; határozottan egészséges lelkületű, komoly felnőtt férfi lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!