Fel lehet-e jelenteni egy családot a Gyámhivatalnál, az alábbi okok miatt?
Az én férjem meg szakács. Amikor éjfélkor hazaesik, akkor szokott enni. Mert annyira marha sok ideje van az étteremben egész nap enni....
Te olyan ostoba vagy, hogy azt már szavakkal nem lehet leírni...
El tudom képzelni, hogy van egy rendes család, (sőt, lehet a férj nagyon beteg), ahol apuka sütivel kedveskedik a feleségének meg a gyerekének, aki lehet hajfájós, érzékeny valamire, vagy csak egy sima hisztis 2 éves.
Erre jön egy tudálékos ember (ki tudja, hogy a kérdező vagy a "közös képviselő"), és jól fel akarja jelenteni.
Látott már közelről 2 évest, akinek ez eszébe jutott???
23 as nak
ez nagyon Kadar rendszer fajta hozzaallas, mi az hogy inkabb jelentse fel??!! a kerdezo maga irja hogy nem bantjak es rendesen el van latva a gyerek akkor mi a f... ert kellene oket feljelenteni? mert nem tetszik a kepe az illetonek. megall az ember esze.
Az én 6 évesen majd 1 órán keresztül sikoltozva üvöltött, mert megpróbáltam ellátni egy sebet a térdén, hogy el ne fertőződjön.
Kegyelemért is könyörgött...még nem jelentették fel, pedig nem semmi, ahogy ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!