Tartósan beteg gyermek mellett aki gyesen van de idő közben talál munkahelyet be kell jelenteni a MÁK-nál?
A gyes jár továbbra is, de be kell jelented.
A gyerek 10 éves koráig jár a gyes, persze akkor, ha közben nem nőtte ki, nem gyógyult meg az adott betegségből.
Nem tudom, miért szívod fel ennyire magad, de a te dolgod.
Ha ennyire nem vesznek fel valahova a beteg gyereked miatt, akkor ne verd nagydobra, hogy milyen beteg, ennyi.
Mint írtam, bár nyilván elborította a vörös köd az agyad és nem fogtad fel, a válaszoló hallgasson a megérzéseire. Mint mindenben, itt is be fog jönni.
:)
Nem "szívtam" fel magam,csak válaszoltam egy ősbunkó véleményére.
Egyébként sosem mondom el,hogy beteg a gyerekem, és még így is nagyon nehéz munkát találni,pláne ha elmondja valaki.
Nyilván bennem a hiba, de nem értem, miért lennék ősbunkó...
Azért, mert neked fáj, hogy más elmondta, hogy beteg a gyereke és emiatt nem utasították el, arról én nem tehetek. Sajnálom, hogy neked ilyen szerencsétlenül alakul az életed, de az nem az én hibám, hiába rajtam vezeted le.
Mivel erre a hozzászólásomra sem fogsz tudni érdemben reagálni és a kérdezőnek már válaszoltam, nem is reagálok a többi "marhaságra".
De azért gratulálok, tényleg. Te marod a másikat, aki sorstársad? Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!