Mit lehet tenni egy 2 éves kisgyerek mindennapos önkárosító dührohamai ellen?
Én nem igen tudok ebben tanácsot addni hiszen az én két éves gyerekem nem produkál hasonlókat.De...
Láttam nem olyan régen egy műsort Vásott kölykök címmel ahol egy szakember segít problémás gyerekeken. És ott pont volt egy hasonló problémával küszködő gyerek. Érdemes lenne megszerezned ezt a rész. A neten múltkor találkoztam egy olyannal aki felszokta venni és árulja a részeit a műsornak pár száz forintért.Érdemes lenne megszerezned. Zone Club-on szokott menni a műsor.Lényeg hogy ott fejvédőt adott a kisgyekekre olyan bukósisak félét,és arra kérte a szülőket, hogy ne figyeljenek a hisztieire.
Köszönöm a válaszokat, és hogy ennyien foglalkoztatok a problémával!
Nekem hasznos volt mindenki válasza, nyilván van, amelyikkel jobban egyetértek, és amelyikkel kevésbé, de nem pontoztam le senkit, hiszen segítő szándékkal írtátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!