Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak már 2,5 éves...

Mit csináljak már 2,5 éves gyerekemmel? Egész nap kiabál, hisztizik, ordít

Figyelt kérdés
Minden kell neki, mindent ordítással jelez. Tudni kell még nem bezsél, ez biztos frusztráló. DE! Ordít, hogy ez vagy az a kaja kell neki (banán, kenyér stb) mindent ha megkap megrágja kiköpi. Őrjöng a hűtő előtt, hogy kell neki enni, de hiába adok neki bármit, igazából nem is kell, nem éhes. Ha nem adok, képes két órán át is üvölteni. Ha leülök lökdös és ordít, hogy álljak fel. Ha felállok megint kitalál vmit, amit őrjönhet. Ha nem, akkor nem hagyja abba. Általában nem engedek a hülyeségeknek, de van, hogy kipróbálom ugye, hogy tényleg komolyan gondolja e. Tesóit sem hagyja, mindenhonnan ellöki őket, visít nekik, szétszedi a cuccait, mindent eldobál, ami náluk van. Valamelyik nap ilyen őrjöngés miatt vágtam le a fél ujjamról a bőrt, majdnem varrták, mert ugye támadott üvöltött lökött. És szó szerint ordítás egész nap, pici szünetekkel.
2017. nov. 1. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
cseréld el itt a neten
2017. nov. 4. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Voltatok hallàsvizsgàlaton? Nàlunk 3 èves koràban derült ki, hogy kb felèt hallja a körülötte lèvő hangoknak. Kb ùgy hallott, mint mi a vìz alatt. Nem tudott mèg beszèlni, figyelemzavaros, egyszòval, èrthetetlen volt..😔
2017. nov. 8. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi vèletlen elküldtem, szòval akàr hogy is. Èn mindenkèpp hallàsvizsgàlatra vinnèm. A miènk most mùlt 4 èves ès meg is kellett műtteni, most teljesen jòl hall, elkezdett komunikàli. Rajzol, tud vègre rànk koncentràlni. De mèg hosszù az ùt mire megtanul rendesen beszèlni, megtanulja a hangokat kèpezni..
2017. nov. 8. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Anyósom mesélte hogy ezt a volt az exférjemmel kiskorában. Kiderült, hogy idült gyulladás van a középfülében, mindkét oldalt. (csak viszketéssel járt)

Megműtötték, és megnyugodott.

2017. nov. 11. 06:27
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem normalis a gyerek. mar abbol is latszik hogy nem beszel ennyi idosen. en bevagnam a szobajaba egyedul razarnam az ajtot es rovid idonkent beneznek hogy mit csinal. ha orjong ugyis hallod ha meg elhallgat nezd meg mit csinal. bar amennyire en szeretem a gyerekeket lehet orokbe adman vagy intezetbe raknam.
2018. ápr. 27. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Látom régi kérdés de ha itt vagy még mi lett veletek? Mi segített?

aug. 13. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is szeretném tudni, kérlek, írd le.
aug. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!