Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit kérnek az oviban az...

Mit kérnek az oviban az ingyenes étkeztetéshez, ha fogyatékos gyermek van a családban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam ebbe a kategóriába. Már tavaly is a jövedelemre akartam hivatkozni,de azt mondták ne azt helöljem be. Erre sorra kérik az sni-s gyerekemről a papírokat,hogy megkapjam az ingyenes étkeztetést. Most utoljára már azt mondtam,hogy hagyjuk már az egészet,mert elegem van abból,hogy így ki kell adnom mindent. A határozattól kezdve az igazolványig. Pénteken közölték,hogy a szeptemberi étkezést ki kell fizetnem,mert amit pénteken kértek papírt,nem találtam meg rögtön. Ha kifogásom van elellen,akkor a központi óvoda vezetőjével beszéljem meg. Hozzáteszem annak idején ő akarta eltávolítattni a nagyfiamat az sni miatt. Már dacból se akarom befizetni a csekket. Egyébként is miattuk nem tudtam visszamenni dolgozni,mert délben mindig haza kellett hoznom és nyáron is addig terrorizálták,hogy őrjöngött a gyerekem.

2017. okt. 7. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tartós beteg igazolást és a szakorvosi papírt ami leírja a betegségét.
2017. okt. 8. 08:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekik az nem elég. Valami határozatot kérnek,amit annak idején kaptam.
2017. okt. 8. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
A legutolsó szakvéleményre gondolhatnak talán, bár azt nem kellene elkérniük.
2017. okt. 8. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Határozatot az emelt családi pótlékról kèrhetnek. Illetve a gyes hosszabbìtásáról.
2017. okt. 11. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Őrjöngött?

Esetleg meg kellene nevelni,akkor nem lenne ez.Régen mi a francért nem volt ennyi "problémás" gyerek?

2017. okt. 12. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Règen is voltak problèmas gyerekek. Csak nem volt internet ahol ezt lehetett olvasni.
2017. okt. 13. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez így van, de valahol mégis jobban kordában tudták tartani a gyerekeket.

Én is anya vagyok, bizony voltak olyan hisztik 2-3 éves kora körül, amiket azt se tudom hogy éltem túl.

Igen, vannak magatartászavaros gyerekek, de gondolom, hogy ezt részben lehet kezelni szakember segítségêvel, de nyilván nem vagyok orvos.

2017. okt. 13. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
a határozat kell a tartós betegségről amit régebben az államkincstár küldött és amit a szakorvos adott,az a szines,talán kék papir,amit házidokihoz,meg mindenhova le kellet adnod.
2017. okt. 15. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:

8.válaszoló. Szerintem te írtad le a legjobban. Közben rájöttem és megtaláltam. Az óvónő zavart meg azzal,hogy határozatot kért. Amit be kellett adnom,az a tartós beteg igazolás,amit mindenhova le kellett adnom és nekik ügye az a példány kellett,amit a egészségbiztosítás,vagy mi jóváhagyott,lebéjegezett,aláírt és visszaküldött.

Valamelyik nagyokos válaszoló! Régen is voltak beteg emberek,csak akkor az volt a diagnózis,hogy huje gyerek,majd jó lesz árkot ásni. Mellesleh a gondozottuk is 49 éves debil. Rh összeférhetetlenség miatt.

2017. okt. 17. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!