Tudnátok tanácsot adni?
Nem kötözködésnek szántam, hanem úgy jött le a válaszod, mintha nem értenéd az előtted levő kettő választ, amelyben ugyanaz meg lett fogalmazva, mint amit te írsz, csak szakszerűben, szintén tapasztalatból.
Általában véve szerintem felesleges ismételni egy kifejtés tartalmát, adott kérdésnél. Szerinted van értelme?
Pl kérdés: - Miből áll az eperízű fagyi?
Első válaszoló: - eperaroma, plusz fagyipor.
Második válaszoló: - eperrel megycsinálják a fagyit.
A másodiknak mi értelme...?
(Más eset, amikor nem láthatja a rákövetkező válaszoló az előtte levőt, mert max pár perc eltéréssel írnak, tehát amíg a következő írja a válaszát, addigra előtte már kipostol másvalaki egy hasonló választ,
ezt nyilván nem látja, aki épp írja a saját válaszát.)
Úristen,te nagyon unatkozhatsz. 😌
Egyébként nem olvastam el az előttem írók válaszát,mert annyira nagyon nem értem rá.
Amúgy meg semmi közöd hozzá.
Szép napot.
Vélhetőleg te unatkozol, mert aki kötözködött, az te voltál, az irányomba. A netikett szerint elvárható, hogy egy fórumon, vagy egy portálon az előző (és az első) hozzászólást legalább nagyjából végigfussa az ember, nehogy kísértetiesen hasonlót írjon, mert az flood, feleslegesen terhel vele másokat, pl itt a kérdezőt.
(Kivéve, ha elkerülhetetlenül a kérdező megnyugtatásáról van szó, hogy pl más is ugyanúgy vélekedik, és kihangsúlyozza, hogy a kérdező megnyugtatása miatt ír, és hogy miért indokolt kivételesen ez;
de egyébként nem illik.)
Jól van,te nagyon okos vagy és tájékozott.
Keress egy másik unatkozó fórumozót, mert én nem érek rá. 😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!