Melyik korban a legkezelhetőbbek a gyerekek? Mennyi idős gyerekekkel a 'legkönnyebb"?
Szerintem újszülött korban a legkönnyebb. Eszik, alszik, nézelődik, nem mocorog. Ha minden igényét kielégíted, csendben is van.
Ahogy nőnek, úgy lesznek egyre önállóbbak. Ez vagy könnyít, vagy nehezíti, sok mindentől függ. Gyereke válogatja. Van igazán bűbájos iskolás gyerek is, meg olyan is, akit szívesen fejbe csapnék ezzel-azzal. Idősebb gyereknél szerintem nagyon nézd meg a családot, hogy hogy nevelik.
Másféltől 10 éves korúak közöttiekről van tapasztalatom. Négy évesek zömével a legkönnyebb. Ha érdekel, legközelebb alátámaszthatom gyermekpszichológia magyarázataimmal is.
(Az "újszülöttesek" gondoztak egyáltalán újszülöttet, vagy van legalább elméleti fogalmuk róluk?? A legfelelősségteljesebb a gondozásuk, a csecsemőhalál a legfiatalabbakat fenyegeti leginkább! Rendkívül kiszolgáltatottak még, több szempontból is.)
Szerintem ez mindenkinél más.Én 3 év felett megőrülök Tőlük....
Én a két év alattiakkal vagyok jól el.
Hát talán ha felkészülsz ebben a korosztályban is,pl mit kedvelnek most az ennyi idős gyerekek stb akkor lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!