Mit lehet tenni ha kicsi a korkülönbség, és a babát a nagy ütögeti?
A megoldás csak az, hogy vagy akkor csinálsz bármit nélkülük, amikor alszanak, vagy magaddal viszed, bevonod őket, vagy kitalálsz egy olyan elkerítést, ahol egymástól is biztonságban vannak és rájuk látsz.
Ez így tudom, nyers, de... a kicsit nem fogja vigasztalni felnőttként, hogy egészséges ételeket kapott, ha közben kuka vagy félszemű lesz, mert a fejére dobtak valamit vagy hadonásztak előtte.
Az egészséges ételeket a hajukra kenhetik, ha közben agyonverik egymást vagy a kicsi a nagyot.
Én még virágoskertet se csinálok a 2 gyerek mellett, nem hogy veteményest! :O
Vagy kert, vagy gyerek.
Ez van, nem lehet egy fenékkel 2 lovat megülni.
Nem szapulás, de azért szerintem nem egy kategória a kettő (mármint GYK, meg a kertészkedés).
Nyilván, ha oda tudnál rájuk figyelni rendesen, eleve nem tetted volna fel ezt a kérdést. ;)
Nem véletlen nem szoktak ilyenekkel foglalkozni a kisgyerekes szülők, pont ezért.
A mániád miatt nem tudsz minőségi időt együtt tölteni a gyerekeiddel mert fontosabb a kert. Mellesleg, ha tartósítószert teszel a marha egészséges bio-öko alapanyagaidhoz, akkor már ugyanott vagy, mintha bolti üvegeset vennél vagy konzervet. Sőt, ott is van bio és akkor nem verték ki a gyerekeid egymás szemét.
Vagy kérj segítséget. Rokon, nagyszülő, bébiszitter akár.
Azért egy felnőtt embernek el kellene magától is jutnia odáig, hogy felállítson egy fontossági sorrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!