Angliában hogyan nevelnek egy problémás gyereket? Igaz h hamar elveszik az anyától, ha nem jónak ítélik a nevelését?
Kíváncsi vagyok hogyan nevelnek egy gyermeket,aki problémás.
Nagyon eleven,keresi a veszélyt és meg is találja,nehezen kezelheto...Stb
A kisfiam nehezen kezelhető és minden percben figyelnem kell rá nehogy baj érje.Van egy kistestvére is.
Ma egy anyuka közölte velem (rakiabaltam h vigyázzon,ne érjen hozzá a bokorhoz,mert szúrós) ne bánják így a gyerekkel,mert fel fognak jelenteni és elveszik tőlem,mert itt már ez is gyermek bántalmazás.Nagyon felhaborodtam és iszonyatosan rosszul esett.
Így is nagy rajtam a mindannyian napi nyomás,de belehalni ha nem lehetne velem.
Angliaban lakom, igen a kiabalas bantalmazas DE otthon is, lelki bantalmazas. De ettol nem veszik el, dehogy is! Ugyanazok vannak mint otthon, verik, eheztetik stb. , akko kezdenek el vizsgalodni.
Az ismerosod gondolom meg nem ment Csajagarocsogen kivul sehova, foleg nem kulfoldre, azert okoskodik.
Meg valami itt pl ha valaki a 14 even aluli gyereket egyedul hagyja otthon, akkor borton jar a szulonek ! Ilyenekkel jobb tisztaban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!