Mit csináljak? Kétségbe vagyok esve!? Nem rég jött a fiam telefonjára a rendőrségtől egy elektronikus büntetés!
"Fel voltak sorolva a paragrafusok is! És az egész olyan hivatalos volt"
Persze, mert a rendőrség hivatalosan úgy büntet, hogy " nem csekk vagy bankszámlaszám volt fel tüntetve, hanem vegyek valami furcsa nevű jegyeket, pontokat (különböző benzinkúton, boltokba) "...
Azért józan paraszti ésszel nem gondoltál bele, hogy hogy működik a magyar rendszer???
Biztos, hogy atveres!
Csomo videojatekhoz lehet venni pontokat benzin kuton, ahol adnak egy kodot amit jatekon belul bevalthatsz.
Abban a pillanatban abszolút nem gondolkodtam! Csinált már a fiam egy két olyan húzást amiből arra gondoltam hogy igaz lehet! Egyszerűen nem gondolkoztam, elöntött a méreg, az aggodalom!
Abszolút nem hallottam még ilyen vírusról! De még a közelemben sem volt hasonló eset!
Amúgy nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!