Anyukák mit csinálnátok, ha a gyereketek osztálytársa lájkolgatná a képeiteket?
Figyelt kérdés
mondjuk egy 14 éves fiú2017. júl. 5. 21:48
11/17 anonim válasza:
Valszeg te vagy a 14 éves kis takony (egy felnőtt nő nem lehet ekkora kretén), nem lesz ingyen kefélés, egy felnőtt nőnek több kell annál, hogy facebookon baromságokat írogatsz neki kisfiam :D
12/17 anonim válasza:
11-es!! Hogy ezen mekkorát röhögtem 😂😂😂😂
13/17 anonim válasza:
és a gyereked ezt nem látja? mert én mondjuk tuti lecsaptam volna, ha valaki anyámnak ilyeneket írkál. Pedig lány vagyok
14/17 anonim válasza:
Azóta 15, és lassan te is nekiállsz felfedezni a face kusza menürendszerét... Jó azért hogy kiemelted, legalább látjuk.
15/17 anonim válasza:
Kezdjuk ott, hogy nem lenne ismerosom fb-n a gyerekem osztalytarsa...
16/17 anonim válasza:
Szokta lájkolni, igaz csak 12 és lány, ismerjük egymást 5 éve, és főleg a macskás témájú képeimre bukik. :)
Ennyiből nem sipítoznék, hogy ártatlan MILF lelkemet megrontani vágyó gaz kiskamaszok támadásának vagyok kitéve. :)
17/17 anonim válasza:
Most már 17. Jó ideje nem is büntetendő :D
Mindig visszaigazolom a gyerek osztálytársait, de olyan listára teszem, hogy ugyanannyit lát belőlem, mint akik nem ismerőseim. Ha így is zavar, mert vannak hozzászólások, posztok, amiket nem tudok szűrni, akkor tiltom. Vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!