Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak ezzel a gyerekke...

Mit csináljak ezzel a gyerekkel, egyszerűen kiborultam és nem tudom hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Már a sírás határán vagyok. Írtam korábban is ki kérdést azzal kapcsolatban, hogy a 2 éves lányom folyamatosan vetkőzik. Itthon pelusig vetkőzik, de most már az a legújabb hogy néha azt is leveszi és azzal a lendülettel odapisil valahova. Ha nagyon hisztis, büntetésből be szoktam tenni az ágyába 5-10 percre míg lenyugszik, és most is ez volt : kiraktam neki és a nővérének egy tányérba gyümölcsöt, mondtam hogy közös. Természetesen ez neki nem tetszett és nem engedte hogy a tesója is egyen belőle. Mondtam , hogy oké akkor szétszedem két tányérba. Erre közölte, hogy "nem szeretem" és kiborította a sajátját. Fogtam és beleraktam az ágyba. Bementem pár perc múlva, és pucéran állt az ágyban és nevetve közölte hogy "odapisiltem". Tegnap is kimostam emiatt már a lepedőjét és most megismételte. Most verjem meg? Vagy mit lehet csinálni egy ilyen gyerekkel?
2017. máj. 11. 16:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 1 évesen ment ugyanez.

Az volt a szerencsém, hogy a bodyt nem tudta egyedül leszedni magáról, de ha nem volt rajta, akkor már vette is le a nadrágot, a pelust, és már pisilt is.

Rettegtem a nyártól, hogy még egy cukrászdába se fogunk tudni beülni...

Pár hét alatt megunta. Nyárra el is felejtettük az egészet.

2017. máj. 15. 21:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Biztos vannak dolgok amiket elrontottunk, de nem lehet mindent a nevelésre fogni. A nagyobbik lányom semmi hasonlót nem művelt soha. Pedig őt is én neveltem. Persze vannak dolgok amiket nem hagyok, de alig eszik 10 kg 2 évesen, és most vettem volna el a gyümölcsöt ami egészséges? A pisis ágyban nem akartam hagyni, azonnal húztam le a lepedőt mert alatta kókuszmatrac van és jól beitta volna gondolom... Amúgy meg az se biztos hogy zavarta volna a pisi.
2017. máj. 16. 12:24
 23/25 anonim válasza:
9%
A szülői fenyítés hiánya...
2017. máj. 26. 17:40
 24/25 anonim válasza:
0%
Rákéne csapni a seggére, és határozottan kiabálva megmondani neki,hogy te vagy a főnök, és ha nem fejezi ezt be,akkor szólsz az apjának, és majd ő elintézi.. Na akkor bef*sms tuti.
2017. máj. 27. 00:06
 25/25 anonim ***** válasza:

kinövi..ne csinálj ekora ügyet belőle.KI-NÖ-VI!!!

valszeg azért erősödik, és rosszabbodik, mert a párod téged stresszel..:'( és a gyerek átveszi tőled, és így reagál..

A gyerek mindig tükör...

nyugtasd le magad, mert még most kezdődik igazán a dac, 4 éves koráig megőrülsz, ha ennyire ki tud ismerni, hogy mi hoz ki a sodrodból...

amúgy az elején a hisztire vki írta az ölelést...én is azt használtam, milliószor jobb mindennél...biztosísd, hogy elhiszed, hogy épp rossz neki, és gyere, anya megölel, és mindjárt jobb lesz...

nem mondom, hogy nekem sose durrant el az agyam, de az utána sokkal rosszabb volt, mindenki sírt, és az egész napunk el volt szúrva...

A párod tuti tekintélyelvű családból jött..:-( nehéz velük..az enyém is ilyesmi..én mindig azt mondom, mikor kiakad, hogy mit ölelgetem a gyereket, ha rosszat csinált, hogy semmi nem számít nekem, csak az, hogy a gyerekem bizalma felém megmaradjon...hogy ha baja van, hozzám jöjjön, és ne elfele tőlem...

hidd el hosszútávon ez a jó...

2017. máj. 31. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!