Az a problémám, hogy nagyon izzadok ti mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós tipus vagyok minden nap 2x tisztálkodom és dezododrt is használok 2 fajtát! Nagyon kellemetlen ez nekem mert minden szines felsőmet átizzadom :( .. nem tudnádok erre valami gyógymódot mert nagyon zavar ! Köszönöm , és értelmes válaszokat várok, mert segítségre van szükségem!!!!!2010. máj. 11. 21:41
11/13 anonim válasza:
09.53-as!
Te vagy az első, akinek nem használ ez a szer!!
Hogy lehet ez??
Mennyi időnként használod, vagy használtad?
Még a nagyon durván izzadoknak is beválik, és megszűnik az izzadás!
12/13 anonim válasza:
Barmilyen izzadsaggatlo szert iktass ki.Az izadas termeszetes,amivela toxinok is kikerulneka szervezetbol,amennyiben nem a honaljban maradnak es idovel tobb kart is okozhatnak/az izzadasod a hormonok arca meg.Ha nem akarsz felkeresni egy orvost ezzel,akkor mozsdjal szodabikarbonas vizben az szagtalanit fertotlenit.es hasznalj honaljdeot,ne izzadsaggatlot.A lenyeg a szageltavolotas.Idovel majd kinovod
13/13 anonim válasza:
Én is sokat izzadok, elég kellemetlen, de észrevettem h ha kevesebbet eszek és többet mozgok, akkor vmivel elviselhetőbb. Menj szaunázni h kiizzad magad, méregteleníts.
Egyébként a botox kezelés csak pár hétig vagy hónapig hatásos,utána visszatérnek a tünetek, és a szervezet ellenanyagot termel a botox ellen, szóval a nagyobb adag hatástalan lesz.
Egyébként a sok izzadás egy betegség, hiperhidrózis a neve, olvassatok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!