Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az a problémám, hogy nagyon...

Az a problémám, hogy nagyon izzadok ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon izzadós tipus vagyok minden nap 2x tisztálkodom és dezododrt is használok 2 fajtát! Nagyon kellemetlen ez nekem mert minden szines felsőmet átizzadom :( .. nem tudnádok erre valami gyógymódot mert nagyon zavar ! Köszönöm , és értelmes válaszokat várok, mert segítségre van szükségem!!!!!
2010. máj. 11. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Menj el a gyógyszertárba,és mond el a panaszod addni fognak neked valami kenőcsőt,sprayt.

Álltalában ezek ilyen 450forint árban vannak.

Remélem befog vállni.

2010. máj. 11. 22:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

SOLUTIO ANTISUDORICA!!

Gyógyszertárban kapható kb 400 forint!

Ettől nem fogsz izzadni 100%!

2010. máj. 11. 22:53
 3/13 anonim ***** válasza:

lemaradt)

Csíp és viszket, pláne az első használat után!

De, hintőporozd be és, azonnal megszűnik a csípő érzés!

Hígithatod is az oldatot vízzel és elég heti 1-2X bekenni a hónit! Este fürdés után kend és reggel használhatod a stiftet!

2010. máj. 11. 23:02
 4/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat ;)

Különben még csak 15 éves vagyok és nem nagyon tudtam eddig mit kell ezzel kezdeni :D Pussz mindenkinek aki kommelt :D

2010. máj. 12. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha kipróbálod, ezt a szert megírod, hogy be vált-e??
2010. máj. 12. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
*bevált-e
2010. máj. 12. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak bíztatásként írom, hogy a Te korodban én is vödörszám izzadtam, nagyon utáltam, de elmúlt! - szóval ez csak a kamaszkor hozománya!

Az is segíthet, ha leborotválod a hónaljadat, így az izzadság nem tud megülni a szőrszálakon, és ott bomlani, ami kellemetlen hónaljszagot eredményez.

2010. máj. 13. 09:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Gyantásztanom a hónaljam :D

jahh és majd megírom ha bevált:D

2010. máj. 14. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnos rossz hírem van, én már használtam a solutio antisudorica-t, és az izzadás ugyanúgy megmaradt. Hiába szőrtelenítek, bármit csinálok, izzadok. Már azon gondolkodtam, hogy utánajárok a botox-nak, mert valahol olvastam, hogy az jó pár hónapra lebénítja az izzadásért felelős kis sz@rokat :)
2010. máj. 17. 09:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is izzadós vagyok, de szerencsére nem büdösen viszont az összes újjas felsőmön átüt. Megoldás? Kétlem, hogy van. É dove-ot használok, és igyekszem vagy olyan pulcsiban lenni télen ami nem ér a hónaljamhoz, vagy jóidőbe újjatlanba.
2010. máj. 17. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!