Mit tegyek szórulása van a kislányomnak?
Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom nagyon szorulásos!Már annyi mindent kipróbáltunk,de semmi sem segített!Orvosnál is voltunk,de amit felírt hashajtót,az sem segített!Hasznos válaszokat várok,mert már nagyon szenved szegény csöppségem!2010. máj. 11. 16:24
1/11 anonim válasza:
Egyen sok barackot:):) mustot meg tejet... de a barack általában segít
2/11 anonim válasza:
amit ki lehet próbálni:
aszaltszilva, joghurtba lenmag, mindenképp rostos étel és fontos a sok folyadék!esetleg próbáld ki, kis mennyiségben (egy korty - hiszen pici a lányod)a Hunyadi János gyógyvizet, minden reggel éhgyomorra.
3/11 anonim válasza:
Szia!
A kisebbik lányom és én a tejtől vagyunk szorulásosak.Másoknak ettől más bajuk van.Figyeld,hogy melyik kajától nehezebb neki.Egy másik tipp.A fiam,amikor szobatiszta kezdett lenni,akkor volt ilyen gondja.Csak otthon tudta elvégezni a dolgát.Képes volt tartogatni reggeltől-délutánig.
4/11 anonim válasza:
Nekünk csak a levolac szirup vált be.
5/11 anonim válasza:
Szia! A kislányomnál is volt ilyen. Szerencsére kinőtte. Én is nagyon odafigyeltem az étkezésére. Reggelente Levolac, 1 EK. De van akinél 1 hétig is kell adagolni, hogy eredményes legyen. Csak fokozatosan lehet csökkenteni a mennyiséget, még akkor is ha esetleg folyékony a széklete már. Ilyenkor szóltam az oviban/ bölcsiben ill. több váltóruhával készültem, hogy esetleg hirtelen, híg széklete lehet. De akkor se hagyd abba a Levolacot, csak folyamatosan csökkentve. Ill. nagyon jó volt Neki a szilva lekvár. De ne a dzsam- et vedd, hanem a rendes szilvalekvár kell. Reggelente 1 kiskanál éhgyomorra. A táplálkozására nagyon figyelj oda. Sok folyadék + rostos étrend. Változások mindig felborították a rendet. Pl. ovi- bölcsi váltás. Próbáltam úgy beállítani a székletét, hogy otthon legyen, amikor kakil, mert kisebb korában idegen helyen sehol nem ment el WC-re. Szóval sok kitartás kell, meg odafigyelés. Szurkolok.
6/11 anonim válasza:
Engem annak idején melegvízbe ültetett anyukám.
7/11 anonim válasza:
Semmiképp nem ajánlanék szirupokat gyógyszereket. régen is megoldották ezt anyáink. Szenved? Hogyan látod rajta? Mert nem baj ha nem kakil mindennap. A gyümölcsök barack szilva a legjobb, jön a szezonja (hamarosan) és akkor dögivel. Édességet semmiképp!!!Tornáztatni is lehet simizni a pocakját. Erőltetni sem szabad. Ne aggódj, ki fogja nőni!
8/11 anonim válasza:
hashajtó xD
nemtom de a szorulás rövid o-val van:D
9/11 anonim válasza:
Próbálkozzatok valami gyógyteával,amit már ő is ihat.És lehetőleg melegen menjen le.
10/11 anonim válasza:
Az unokatesómnak (7/L) voltak ilyen panaszai és 2 év múlva derült csak ki, hogy tejallergia okozta ezeket a problémákat. Menjetek el orvoshoz! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!