Mit lehet tenni egy 4 éves fiúval, akire a boltban jön rá a hisztiroham, egy meg nem vett édesség miatt?
na pont ezért nem lesz saját gyerekem... :D
De komolyan! Majd örökbe fogadok egy kisgyerekez az legalább megbecsüli, hogy milyen jófej is vagyok :)
Ó igen ,tetszett a videó:-D Az én fiam is hasonlót produkált a minap,lehet,hogy nekem is felkellett volna vennem valahogy.Aztán megmutatni neki másnap.
Na mindegy ami volt elmúlt,most már megint az én kis angyalkám.Köszi nektek.
22:28 te csak azt hiszed! pszichológus vagyok, hihetetlenek tudnak lenni a nevelt gyerekek is.
a legjobb ha megbeszélitek vásárlás előtt, hogy mit vesztek, és, hogy pl.: egy valamit választhat, de cak egyet, szóval jól gondolja meg. nem szabad zsarolni, hogy hogyha jól visekedsz kapsz csokit, vagy fagyit, mert rafkósak ám, aztán jönnek azzal, hogy előbb mondják, mint te, "csak akkor viselkedek jól, ha kapok aztán fagyit". ha mégis hisztizne,levágná magát a földre, fogd meg a kezeit, egy picit lehet erősen, de ne fájjon neki, ne arra koncentráljon, hanem a szemeidre. nézz mélyen a szemébe, és mond el neki, hogy ne hisztizz, fejezd be. itt se legyen zsarolás. ha nem hat, egyszerűen fogd meg, vidd haza, csoki nélkül. 2-3 alkalom után nem fogja csinálni. és igenis könnyű belejönni a következetességbe.
Ezt minden gyerek csinálja.xD
Én nem ismerek olyat aki még ne csinálta volna.
Ilyenkor ott kell hagyni vagy tudomást sem venni róla. Semmikép ne csitítgasd vagy ilyesmi mert csak felbátorítod.Én már csak tudom egyetemes hiszti királynő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!