Mit tudnék csinálni? (hosszú! )
Szia! Szerintem neked nincs önbizalmad ( és bocsi hogy ezt írom)... Miért piszkálnának? miért érzed ezt?
Ha gondolod írj privit, amúgy fiú vagy vagy lány
Jaj,úgy sajnálak,muszály lenne változtatnod.Lehet hogy csak elsőre nem szimpik és ha megismernéd jobban őket,akkor találnál közülük olyat aki a barátod tudna lenni.Megértelek,én még gyerekként váltottam,általánosban(5.-ben)osztályt úgyanis elköltöztünk és hát kiközösítettek a külsöm miatt,meg városból mentünk falura így már mindjárt azzal fogadtak városi bunkó húz haza,pedig kedves gyerek voltam,én sem szerettem őket,mert senkinek sem ártottam és mégis ha valaki hiányozott az osztályból egyből kibeszélték és leszólták,szóval senki nem volt szimpi,és majdnem 1 évig nem is álltak szinte szóba velem,de aztán egyszer az egyik csaj aki kiskövér volt,elesett a bicójával és felsegítettem és náluk kötöttem ki és a végén barátnők lettünk,igaz addigra kezdett kettészakadni az osztály lány bandája,mert igazából 12 lányból 3 volt pletykafészek és népszerű és náluk akartak a többiek bevágodni,hogy addig is legalább ne ők legyenek a terítéken.
Szóval probálj meg ismerkedni ha csapat beszélgetés folyik nyugodtan te is ülj le közéjük,hallgasd hogy miről beszélgetnek és ha tudsz probálj meg te is hozzá szólni.Muszály lenne megnyilnod,mert kell hogy legyen társa az embernek.
Vannak egyéb gátlásaid?
Szilvi
hát ez kemény... az egyik haverom volt ilyen, ő "úgy nőtte ki", hogy egy régi ismerősével újra jóban lett és vele elment bulizgatni, akkor viszont átesett a ló túloldalára és kicsit beképzelt lett, de most már teljesen normális, jófej. ez a folyamat 1-2 év alatt ment végbe és érettségire minden oké volt. biztos, hogy az önbizalom hiánya az oka ennek, hogy nem tudsz/mersz beszélgetni. nekem is voltak ilyen problémáim, de csak néhány helyzetben.
Minden nap csinálj valami olyat, amitől félsz...
sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!