Meddig lehet ezt hosszú távon csinálni?
Férjem pénteken csinált egy nagy butaságot, aminek még nem tudjuk mi lesz a vége. Ha szerencsénk lesz, akkor "csak" fizetni" kell. Sikerült kölcsönkérni, de ugye azt vissza kell adni, ha megkapjuk a hitelt. Így is nagyon nehezen jöttünk ki a pénzből, de ez most betette a kaput. Mindenképpen ment volna másodállásba, de amit most mondott azon nagyon meglepődtem.
Tudni kell, hogy 24 órát dolgozik, 48 szabad. Azt mondta, hogy készüljek, mert így fog menni, hogy a melóhelyéről megy a másikra, este hazajön, (8, 10,12 óra után) reggel újra megy, haza jön , másnap meg megy a főállásra. Hétvége elvileg szabad, de csak 1 nap, mert a másik nap főállás. Tudom, hogy kell a pénz, de szerintem ez így túlzás. Itthon van 2 gyerek, teljesen egyedül vagyok, a szüleim nincsenek közel, itt senkit sem ismerek.
Tudom, hogy nincs más választás, de ez nagyon nehéz lesz így.
Szerintetek meddig lehet ezt csinálni? A kapcsolat is lehet megsínyli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!