Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig lehet ezt hosszú távon...

Meddig lehet ezt hosszú távon csinálni?

Figyelt kérdés

Férjem pénteken csinált egy nagy butaságot, aminek még nem tudjuk mi lesz a vége. Ha szerencsénk lesz, akkor "csak" fizetni" kell. Sikerült kölcsönkérni, de ugye azt vissza kell adni, ha megkapjuk a hitelt. Így is nagyon nehezen jöttünk ki a pénzből, de ez most betette a kaput. Mindenképpen ment volna másodállásba, de amit most mondott azon nagyon meglepődtem.

Tudni kell, hogy 24 órát dolgozik, 48 szabad. Azt mondta, hogy készüljek, mert így fog menni, hogy a melóhelyéről megy a másikra, este hazajön, (8, 10,12 óra után) reggel újra megy, haza jön , másnap meg megy a főállásra. Hétvége elvileg szabad, de csak 1 nap, mert a másik nap főállás. Tudom, hogy kell a pénz, de szerintem ez így túlzás. Itthon van 2 gyerek, teljesen egyedül vagyok, a szüleim nincsenek közel, itt senkit sem ismerek.

Tudom, hogy nincs más választás, de ez nagyon nehéz lesz így.

Szerintetek meddig lehet ezt csinálni? A kapcsolat is lehet megsínyli?

2010. máj. 29. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Fizikailag lehet, hogy évekig is bírja, de hogy a kapcsolatotok rámegy, azt borítékolom.
2010. máj. 29. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, az én férjem is ezt csinálja néhány éve. Két főállása van, este 10-8-ig, nappal fél9-5-ig... Este aztán alszik pár órát. Tényleg nehéz, de nincs más alternatíva egyelőre. Mondjuk nekem van segítségem, szüleim, anyósom, mindig számíthatok valakire. Hát, a kapcsolatunkon már néha látszik, hogy nem sokat találkozunk, a közös program nagyon hiányzik, és most, hogy a gyerek is egyre nagyobb, jó lenne elmenni kirándulni legalább néha együtt (szüleimmel szoktunk, de hárman is szeretnék). Persze muszáj megértenem, hogy ha van egy-egy szabad délutánja, inkább pihenni akar, nem menni. Mindegy, most ez van, bizakodom, hogy talál valami olyan állást, ami mellett többet lehet velünk.
2010. máj. 29. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: ráadásul nekünk csak a lakáshitelünk van, az sem sok, kb 30e/hó, de mindketten közalkalmazottak vagyunk, a gyedem 70 ezer (még így is szerencsére), férjem fizuja a két állásból is csak kb. 100e... Autónk nincs, a rezsink viszont sok. Így is egyik napról a másikra élünk. Ha nem segítenének a nagyszülők, nem is tudom mi lenne...
2010. máj. 29. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
az én férjem évek óta reggel 7-kor megy és este 9 körül jön haza.egyedül vagyok én is,anyukámék 140 km-re tőlünk.ki lehet bírni,csak nagyon nehéz.
2010. máj. 29. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
A szükség nagy úr!
2010. máj. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!