Kb. hány centis a gátseb? Azaz milyen hosszú vágást szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
A gátseb az csak annyi, ami kívül látszik, vagy a hüvelyben is folytatódik?2008. máj. 15. 09:24
1/2 anonim válasza:
Akinek amekkora kell.Van akinek csak épp egy centi és megússza egy öltéssel,van akinek 5-6 öltésre is szüksége van.(Sőt ismerősöm most első babás,és megúszta gátvágás nélül annyira szépen tágult.)A hüvelybe nem nagyon szoktak belemetszeni,oda max csak belereped,ha nincs eléggé kitágulva.Akkor persze azt is összevarják.
2/2 anonim válasza:
Én januárban szültem meg a kisfiam,nekem 5cm-es volt a gátsebem!És sajnos a hüvelyem is repedt elég sok varratot kaptam!Még szerencse hogy felszívódosat!szerintem megőrültem volna ha nem az kaptam volna!Mára már teljesen eltünt a vágás helye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!