Mennyire jellemző ez a gyakorlat az óvodákban?
Ezt nem egészen értem.
Miben problémás?
Idő előtt nem tudja iskolaéretté nyilvánítani hisz 6 éves kora előtt nem mehet iskolába.
Ha hat évesen iskolaéretté nyilvánítja akkor sem kötelező iskolába vinni, maradhat még ehy évet.
Kicsit konkrétabban leírnád mi a baj?
ki vagy te ebben a történetben?
nem jellemző.... el kell vinni nevtanba márciusban, ha csak felmerül a gyanú, ők megmondják a tutit.
egyébként a viselkedésnek nem sok köze van az iskola érettséghez, attól, hogy nem annyira jó a természete a gyereknek, lehet nagyon okos és ügyes
Emberi gyengeség, de nagy kiszúrás szegény gyerekkel.
Elő-elő fordul az első osztályokban olyan kisgyerek, aki még felmenthető lett volna a tankötelezettség megkezdése alól, vannak is komoly hiányosságai, de olyan égetnivaló, hogy tényleg felmerül az emberben, ezt azért küldték iskolába hogy megszabaduljanak tőle.
Ebben a történetben én vagyok a gyerek. Az eset még a 80-as évek elején történt.
Arra voltam kíváncsi, hogy a mai óvodákban is ez megy e.
Az utolsónak ment a zöld, a többiek ügyesen felpontozták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!